Tgrt Haber
31 Ağustos 2018 20:05

Fenerbahçe Tolga Ciğerci'yi resmen açıkladı!

Fenerbahçe, Galatasaray ile yollarını ayıran Tolga Ciğerci'yle 1+1 yıllık sözleşme imzaladığını resmen açıkladı. Milli futbolcu Fenerbahçe formasıyla poz verdi.

Fenerbahçe Tolga Ciğerci'yi resmen açıkladı!
fenerbahçe,tolga çiğerci,son dakika,son dakika haberi

Transferin son gününde Fenerbahçe'den büyük sürpriz... Sarı-Lacivertliler, Galatasaray ile yollarını ayıran Tolga Ciğerci'yi renklerine kattı.

Tolga Ciğerci, Fenerbahçe'ye 1+1 yıllık imza attı. Milli futbolcu yeni takımın formasıyla poz verdi.
 
F.BAHÇE RESMEN AÇIKLADI! 1+1 YILLIK...
 
Fenerbahçe resmi açıklama yaparak Tolga Ciğerci'yle 1+1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.
 
İşte sarı lacivertli ekibin açıklaması;
 
'Kulübümüz, 1992 doğumlu milli oyuncu Tolga Ciğerci ile 1+1 yıllık anlaşmaya varmıştır.
 
Tolga Ciğerci’ye hoş geldin diyor, çubuklu formamız altında başarılar diliyoruz.'

Sözleşmesindeki özel madde
 
Fenerbahçe, Tolga Ciğerci'nin sözleşmesine özel bir madde koydurdu. Buna göre Tolga daha önce sakatlandığı ayak parmaklarından benzer bir sakatlık yaşadığı takdirde kulüp sözleşmesini feshedecek.


Galatasaray kulübü tarafından KAP'a yapılan açıklamada Tolga Ciğerci'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiği duyurulmuştu.
 
Yapılan açıklamada, "Tolga Ciğerci ile Şirketimiz arasındaki profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir. 
 
Buna göre, futbolcuya ödenecek olan 2.000.000 EUR yıllık net sabit transfer ücretinin 1.925.000 EUR tutarındaki kısmından tasarruf sağlanmıştır." ifadelerine yer verilmişti. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...