Tgrt Haber
13 Mart 2014 22:12

Fenerbahçe Ülker'den kritik galibiyet

Fenerbahçe Ülker, THY Avrupa Ligi maçında, geriye düştüğü maçtan galibiyetle ayrılarak büyük bir avantaj yakaladı.

Fenerbahçe Ülker'den kritik galibiyet
fenerbahçe ülker,thy avrupa ligi,avantaj,fenerbahçe büyük avantaj,

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynanan maçı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile Asbaşkan Deniz Tolga Aytöre ve Ahmet Özokur da izledi.Hızlı başlayan ilk periyotta her iki takım da iyi oyununu ortaya koydu. Maçta ilk sayıları bulan Unicaja Malaga'ya karşılık Fenerbahçe, Bjelica'nın da üçlüğüyle 7-3 öne geçti. Fenerbahçe ardından, Bojan Bogdanovic ile 5 sayı daha buldu ve çeyreği 14-11 önde tamamladı.
İkinci çeyrekte Fenerbahçe Bo McCalebb'in basketleriyle 19-13 öne geçti. Unicaja Malaga ise art arda bulduğu sayılarla skoru 21-21 eşitledi. Fenerbahçe Ülker, Bjelica ve Kleiza'nın basketleriyle eşitliği bozarak 25-21 öne geçti. Periyot Fenerbahçe'nin 33-30 üstünlüğü ile tamamlandı.Üçüncü çeyreğin ilk dakikaları karşılıklı basketlerle geçilirken, Malaga 35-37 öne geçti. Ardından Emir Preldzic'in basket faulü ile eşitliği sağlayan Fenerbahçe Ülker baskılı oyununu sürdürerek 39-37 öne geçti. Fakat bu noktada Unicaja Malaga baskısını arttırdı ve tekrar 43-46 öne geçti. Obradovic'in molası sonrasında Malaga çeyreği 46-49 önde tamamladı.Son periyoda 7-1'lık seri ile başlayan Malaga skoru 52-56'ye getirdi. Bjelica, Zoric ve Ömer Onan ile art arda sayılar bulan Fenerbahçe, skorda üstünlüğü tekrardan ele aldı. (59-58) İyi oyununu sürdüren Fenerbahçe Ülker karşılaşmadan 69-67 galip ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...