Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ocak 2014 15:30

Fenerbahçe, VakıfBank'ın galibiyet serisine son verdi

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde 14. haftaya ikinci sırada giren Fenerbahçe, lider VakıfBank'ı 3-0 yenerek, rakibinin 73 maçlık galibiyet serisine son verdi.

Fenerbahçe, VakıfBank'ın galibiyet serisine son verdi
73 maçlık galibiyet serisi bitti, vakıfbank, fenerbahçe, acıbadem bayanlar voleybol ligi,

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde zirveyi ilgilendiren önemli karşılaşmada, 14. haftaya ikinci sırada giren Fenerbahçe, lider VakıfBank'ı 3-0 yenerek, rakibinin 73 maçlık galibiyet serisine son verdi. Birinci sete VakıfBank iyi başladı ve yaptığı etkili hücumlar sonrası bir anda 6-2 öne geçti. İlk teknik molayı da 8-5 önde kapatan konuk ekibin düzenini Kim ve Eda'nın etkili servislerle bozan Fenerbahçe, 8-8 ile eşitliği sağladı. İkinci teknik molayı 16-14 önde geçen Fenerbahçe, başarılı savunmasıyla ilk seti 25-22 kazandı. İkinci setin başlangıcını yine VakıfBank yaptı ve ilk teknik molayı 8-6 önde geçti. Güney Koreli Kim'in smaç servisleriyle oyuna tekrar ortak olan Fenerbahçe, ikinci molaya 16-11 önde girdi. Köşelerden etkili hücumlar yaparak file üstünde üstünlük sağlayan ev sahibi ekip, bu seti de aynı skorla alarak maçta 2-0 öne geçti.
Oyundan kopmamaya çalışan VakıfBank, üçüncü sette de 5-1'lik skorla rakibin önüne geçti. Geriye düştüğü anlarda Güney Koreli oyuncusunu iyi kullanan Fenerbahçe, ikinci teknik mola sonunda 8-6 üstünlük sağlamasını bildi. İkinci teknik molayı da 16-11 önde geçen sarı-lacivertli ekip, rakibin direncini kırdı ve bu seti 25-19 kazandı. Fenerbahçe böylece, zorlu maçta büyük üstünlük kurduğu güçlü rakibini 3-0 yenmeyi başardı. Bu skorla, sezonun ilk yarısında 3-0 yenildiği rakibinden rövanşı alan Fenerbahçe, ayrıca VakıfBank'ın resmi müsabakalardaki 73. maçlık yenilmezlik serisini de sonlandırdı. Karşılaşmayı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler, futbol takımı teknik direktörü Ersun Yanal ve sarı-lacivertli bazı futbolcular da izledi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...