Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ocak 2023 14:56 - Güncelleme : 06 Ocak 2023 15:08

Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya: Aboubakar için sürpriz hamle

Süper Lig devi Fenerbahçe ve Galatasaray, Cristiano Ronaldo'nun gelmesinden sonra Al Nassr ile yollarını ayıracağı konuşulan Vincent Aboubakar transferi için karşı karşıya geldi. İddialara göre Fenerbahçe'nin listesinde bulunan yıldız golcü için Galatasaray da dereye girdi.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, Fotomaç
Fenerbahçe ve Galatasaray transferde karşı karşıya: Aboubakar için sürpriz hamle
Fenerbahçe,Galatasaray,Aboubakar,Ronaldo

Süper Lig’de transfer döneminin başlamasına az bir süre kala kulüpler çalışmaları hızlandırdı. Hücum hattını güçlendirmek için harekete geçen ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray bir transferde karşı karşıya geldi. Fenerbahçe uzun süredir Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ı listesinde bulunduruyor. Net bir golcü takviyesi yapmak isteyen Kanarya, yıldız oyuncunun transferi konusunda temaslarını sürdürüyor.

Vincent Aboubakar'ın Arabistan Ligi ekiplerinden Al Nassr ile yollarını ayırma ihtimali ortaya çıktı. Cristiano Ronaldo'nun transferi sonrası Portekizli yıldıza yer açmak isteyen Al Nassr yönetimi, Aboubakar'a veda edebilir.

GALATASARAY DA DEVREYE GİRDİ

Yabancı sınırını da düşünen Al Nassr cephesi, kontenjanda yer açmış olacak. Fenerbahçe’nin ısrarlı olduğu transferde sürpriz bir gelişme daha yaşandı. 

İspanyol basınında yer alan haberde; Vincent Aboubakar'ın peşinde olan kulüpler arasında Galatasaray'ın da olduğu iddia edildi. Hücum hattına takviye düşünen Cimbom, Kamerunlu oyuncunun son durumunu yakından takip ediyor.

PİYASA DEĞERİ 5 MİLYON EURO

Öte yandan İngiltere'den Manchester United ve İspanya'dan Rayo Vallecano'nun da Vincent Aboubakar'a ilgi gösterdiği öne sürülüyor. Aboubakar bu sezon Al Nassr formasıyla 12 maça çıktı. Bu müsabakalarda 4 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Santrfor bölgesinde oynayan Aboubakar, sağ kanat ve forvet arkası mevkilerinde de görev yapabiliyor. Kamerunlu oyuncu, ülkesinin milli takımında 95 maçta forma giydi ve 35 gollük katkı verdi. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: TGRT Haber, Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...