Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ağustos 2022 17:54 - Güncelleme : 01 Ağustos 2022 18:17

Son dakika! Fenerbahçe'den sol beke takviye: Alioski resmen açıklandı

Son dakika haberi: Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, adı geçen yıl Galatasaray ve Trabzonspor ile de anılan Makedon futbolcu Ezgjan Alioski'yi kiralık olarak kadrosuna kattı.

Editör: Rümeysa Kaya / Kaynak: TGRT HABER
Son dakika! Fenerbahçe'den sol beke takviye: Alioski resmen açıklandı
fenerbahçe,

Fenerbahçe bir süredir sürdürdüğü transfer çalışmalarını sonlandırdı ve yeni sol bekine kavuştu. Sarı lacivertli ekip 30 yaşındaki Makedon futbolcu Ezgjan Alioski ile anlaşma sağladı.

"İSTANBUL'A GELECEK"

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulübümüz, Suudi Arabistan’ın Al Ahli takımında forma giyen Ezgjan Alioski’nin kiralık transferi konusunda kulübü ile prensip anlaşmasına varmıştır. Oyuncu görüşmeleri sürdürmek için bu akşam İstanbul’a gelecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız."

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1554116820654768129

1 YILLIK ANLAŞMA

Fenerbahçe, Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımında forma giyen Ezgjan Alioski'yi 1 yıllığına kiraladı. Yıldızı İngiltere ekibi Leeds United'da parlayan oyuncu geçen sezon Al Ahli formasıyla 30 maçta forma giydi. Tecrübeli sol kanat, 6 gol 9 asistle sezonu tamamladı.

Kaynak: TGRT HABER
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...