Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Eylül 2015 21:43

Fenerbahçe'de 2. Persie patlaması

Fenerbahçe'de Hollandalı golcü Robin Van Persie, geçtiğimiz hafta Bursaspor karşılaşmasında yaptığının bir benzerini Beşiktaş'a yaptı.

Fenerbahçe'de 2. Persie patlaması
van persie, fenerbahçe,

Fenerbahçe'de Hollandalı golcü Robin Van Persie, geçtiğimiz hafta Bursaspor karşılaşmasında yaptığının bir benzerini bu kez Beşiktaş maçında sergiledi.Bursaspor maçında yedek bekleyen Hollandalı golcü, 77. dakikada oyuna girerken, dakikalar 79'u gösterdiğinde fileleri sarsarak takımının galibiyet golünü atmıştı.Siyah-beyazlılarla oynanan derbide de Robin Van Persie patlaması yaşandı. Teknik direktör Vitor Pereira'nın ilk 11'de şans tanımadığı Van Persie, 61'de Fernandao'nun yerine oyuna dahil oldu. Yıldız golcü, 4 dakika sonra ağları havalandırdı ve skoru 2-2'ye taşıdı.Maç öncesinde yedek kalmanın üzüntüsünü yaşayan Van Persie'nin, hocasının elini sıkarken gergin olması dikkat çekmişti.

DERBİ GOLCÜSÜ VAN PERSIE

'Tam bir derbi golcüsü olan RVP, İngiltere’de Chelsea’ye 7, Tottenham’a 6, Arsenal formasıyla Manchester United’a 4, MANU formasıyla ise Arsenal’e 3 gol atmıştı. Uçan Hollandalı ayrıca Kırmızı Şeytanlar’daki ilk sezonunda Liverpool, Manchester City ve Chelsea filelerini havalandırmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...