Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Haziran 2016 12:58

Fenerbahçe’de antrenmana Emenike ve Salih de katıldı

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Sarı-lacivertli takımın yeni sezon öncesi ilk antrenmanına kiralıktan dönen Emmanuel Emenike ve Salih Uçan da katıldı.

Fenerbahçe’de antrenmana Emenike ve Salih de katıldı
Fenerbahçe, antrenman, Emenike , Salih

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Sarı-lacivertli takımın yeni sezon öncesi ilk antrenmanına kiralıktan dönen Emmanuel Emenike ve Salih Uçan da katıldı. Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’indeki antrenman öncesi Teknik Direktör Vitor Pereira, futbolcular ile sahada kısa bir toplantı yaptı. Sarı-lacivertli futbolcular antrenmana ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması ile başladı. Antrenmana A takımdan Salih Uçan, Emmanuel Emenike, Robin van Persie, Hasan Ali Kaldırım, Jose Fernandao, Uygar Mert Zeybek, Ramazan Civelek, Ertuğrul Taşkıran, Alper Potuk, Erten Ersu, Hakan Çinemre yer alırken, bazı altyapı futbolcuları da katıldı. Antrenman sırasında basın mensuplarının yanına gelen Portekizli teknik adam, "Umarım birlikte iyi ve başarılı bir sezonu geçiririz" diyerek selam verdi.

MİLLİ FUTBOLCULAR ANTRENMANA KATILMADI

Fransa’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Takım ile mücadele eden futbolcular antrenmanda yer almadı. Avrupa Şampiyonası’nda yer alan futbolcuların sarı-lacivertlilerin İstanbul’da yapacağı çalışmalara katılmayacağı, Topuk Yaylası’nda yapılacak olan çalışmalara katılacağı belirtildi.

A Milli Takım’da oynayan Ozan Tufan, Volkan Şen, Şener Özbayraklı ile yeni sözleşme konusunda anlaşmaya varılan Mehmet Topal’ın Düzce’deki çalışmalara katılacağı bildirildi.

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda milli takımda yer alan Stoch ve Nani’nin de izin kullandıktan sonra takımla birlikte çalışmalara başlayacağı öğrenildi.

Danimarka Milli Takımı’nda oynayan Kjaer’in ise Japonya’da düzenlenen özel bir turnuvada yer aldığı ve bu yüzden sarı-lacivertli takımda yer alamadığı bildirildi.

SALİH UÇAN VE EMENIKE TAKIMA DÖNDÜ

Geride kalan sezonu kiralık olarak geçiren Salih Uçan ve Emmanuel Emenike, ilk antrenmana katıldı. Son iki sezonu İtalya’nın Roma takımında kiralık olarak geçiren Salih, Fenerbahçe’ye döndü. Geçen sezon Teknik Direktör Pereira’nın raporu doğrultusunda kiralık olarak önce Birleşik Arap Emirlikleri ekibi El-Ein, daha sonra da İngiltere’nin West Ham United takımına gönderilen Nijeryalı futbolcu Emenike de takıma dönen isimlerden biri oldu.

DIEGO RIBAS VE JOSEF DE SOUZA İZİNLİ

Fenerbahçe’nin iki Brezilyalı futbolcusu Diego Ribas ile Josef de Souza, sezonun ilk çalışmasına izinli oldukları gerekçesiyle katılmadı. Josef’in Brezilya’da çocuğunun dünyaya geldiği ve bu yüzden izinli olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerde geçen sezon gösterdiği performansla eleştirilen Diego da antrenmanda yer almadı. İstanbul’a gelen Diego’nun izinli olduğu belirtildi. Brezilyalı futbolcunun izin sebebi ise açıklanmadı.

KAPTAN VOLKAN DEMİREL 2 HAFTA YOK

Fenerbahçe’nin tecrübeli kalecisi Volkan Demirel sakatlığından dolayı 2 hafta daha takımdan ayrı kalacak. Geride kalan sezonun son bölümünde belinden ameliyat edilen sarı-lacivertlilerin kaptanına 2 hafta daha tedavi uygulanacağı aktarıldı. Tecrübeli futbolcunun iyileşme sürecine göre 26-27 Temmuz’da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. öne eleme maçına yetiştirilmeye çalışılacağı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...