Tgrt Haber
11 Eylül 2014 10:29

Fenerbahçe'de Caner'den sonra bir sakatlık daha!

Fenerbahçe'de de sol arka adalesinde ikinci derece kısmi yırtık tespit edilen Meireles, Trabzonspor ve Gaziantepspor maçlarında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe'de Caner'den sonra bir sakatlık daha!
Fenerbahçe,SÜPER LİG, lig,fenerbahçe haberleri,futbol haberleri,fenerbahçe futbol

Portekizli yıldız akşam antrenmanında arka adalesinde ağrı hissedince çalışmayı tedbir amaçlı yarıda bırakmıştı.Fenerbahçe'de Meireles'in dışında Caner Erkin de sakatlığı nedeniyle Trabzonspor maçında forma giyemeyecek.
FENERBAHÇE KULÜBÜ: İKİNCİ DERECE YIRTIK VAR
Bu arada Fenerbahçe Kulübü, Meireles'in sakatlık durumuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: "Akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerimizde gerçekleştirilen antrenman esnasında arka adelesinde ağrı hissettiği için çalışmayı yarıda bırakan Raul Meireles’in MR’ı çekildi.Kulüp Doktorumuz Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu, Medicalpark Göztepe Hastanesi’nde çekilen MR sonrasında yaptığı açıklamada, 'Raul Meireles’in sol bacak arka kas grubunda ikinci dereceden yırtık tespit edildi. Portekizli oyuncunun tedavisine başlanıldı' dedi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...