Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ağustos 2014 14:40

Fenerbahçe'de Diego Ribas'tan kötü haber!

Derbide takımın en büyük kozu olması beklenen Diego'dan kötü haber geldi.

Fenerbahçe'de Diego Ribas'tan kötü haber!
fenerbahçe,diego ribas,kötü haber,derbi,brezilyalı oyuncu,

25 Ağustos’taki Süper Kupa’ya kadar hazır olması için seferberlik ilan edilen oyuncu iyileşmedi. Brezilyalı’nın, Galatasaray’a karşı oynaması neredeyse imkânsız.
İsmail Kartal yönetiminde sezona şampiyonluk parolasıyla girmeyi hedefleyen Fenerbahçe için 25 Ağustos’ta Galatasaray’la oynanacak Süper Kupa sınavı büyük anlam taşıyor. Lige derbi zaferiyle başlayıp moral kazanmak; 2 sezondur ezeli rakibe kaptırılan kupayı kaldırmak isteyen Sarı-Lacivertliler’in bu maçtaki en büyük kozlarından birinin Diego Ribas olması bekleniyordu. Ancak Danimarka’da oynanan Sevilla maçı sonrası çıktığı ilk idmanda sakatlanan Brezilyalı yıldız, taraftarı şoka uğratmıştı. 10 gün sahalardan uzak kalacağı açıklanan Diego; Chelsea, Beşiktaş, Olympiakos ve son olarak da Roma maçlarını kaçırdı. 29 yaşındaki futbolcu için tek teselli derbiye yetişecek olmasıydı. Fakat yeni 10 Numara’dan gelen haberler kötü.
Zorlamaya gelmiyor
Aziz Yıldırım’ın, Roma seyahati öncesinde sağlık ekibine, “Kesin yetişsin” talimatı verdiği Diego’nun derbide sahada olması artık çok zor. Kulüp doktorlarının ve fizyoterapistlerinin çabalarına rağmen Diego takımla birlikte çalışmalara başlayamadı. Tedavisinin aksamaması için Roma’ya bile götürülmeyen yıldızın en ufak zorlamada dahi ağrılarının arttığı öğrenildi. Süper Kupa’ya ise yalnızca 5 gün kaldı. Yani Diego, artık çalışmalara katılsa bile güçlenmesi ve hazır duruma gelmesi neredeyse imkânsız. Brezilyalı futbolcu, Galatasaray derbisinde büyük ihimalle tribünde olacak.
Diego’nun sakatlığı ne?
Fenerbahçe’nin büyük umutlarla kadrosuna kattığı Diego’nun sakatlığı darbeye bağlı değil. Aşırı zorlamadan ötürü, idmanda sağ arka adalesinde yırtık tespit edilen futbolcuda birinci derece yırtık olduğu tespit edilmişti. Yıldız futbolcuda zorlamadan kaynaklanan kanama olduğu ifade ediliyor.
Morali sıfıra indi!
Galatasaray maçında sahada olmayı çok isteyen Diego’nun da sakatlığının bir türlü iyileşmemesinden ötürü moralinin çok bozuk olduğu öğrenildi. Her fırsatta derbide oynayıp, gol atmayı hedeflediğini ifade eden Brezilyalı yıldız, 25 Ağustos’a kadar iyileşebileceğini düşünüyordu. Başarılı futbolcuyu takım arkadaşlarının da bu konuda teselli etmeye çalıştığı belirtildi.
(Fanatik)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...