Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Nisan 2015 02:37

Fenerbahçe'de Diego sevinci

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Mersin İY ile karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarını tamamladı.

Fenerbahçe'de Diego sevinci
fenerbahçe, diego,

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş maçında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 18.00'de başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Ardından pas organizasyonları çalışan oyuncular, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

DİEGO RİBAS TAKIMLA ÇALIŞTI

Bu arada sakatlık ve tedavi sürecini geride bırakan Diego Ribas'ın antrenmanın tamamında takımla çalıştığı bildirildi.

Gribal enfeksiyon rahatsızlığı bulunan Emmanuel Emenike ile Bekir İrtegün antrenmanda yer almazken, sağ arka üst adelesinde sertleşme olan Gökhan Gönül, tedbir amaçlı özel program dahilinde çalıştı. Bruno Alves, Raul Meireles, Egemen Korkmaz, Volkan Demirel ve Mehmet Topuz da takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...