Tgrt Haber
05 Mart 2018 19:34

Fenerbahçe'de Eljif Elmas şoku

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'la oynadığı U21 maçında rakibine yaptığı sert hareket sonrasında tepki çeken Makedon futbolcu Eljif Elmas, Akhisarspor maçının kadrosuna alınmadı. U21 Takımı'nın Akhisar'la oynadığı maçta da kadroda olmayan oyuncu ile ilgili teknik heyetin yaptığı hareket sebebiyle böyle bir ceza verdiği iddia edildi.

Fenerbahçe'de Eljif Elmas şoku
elif elmas,,fenerbahçe,

Fenerbahçe'nin sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı Eljif Elmas, Beşiktaş'la oynanan U21 maçında şoke eden bir harekete imza atmıştı. Rakibine oldukça sert giren oyuncu sarı kart görürken sosyal medyada kendisi için eleştiri mesajları atılmıştı. Hatta bazı yayın organlarında o oyuncunun Eljif Elmas değil Adenis Shala olduğu iddia edilmişti.

Sarı lacivertlilerin teknik heyeti, yapılan bu sert hareketin ardından Makedon futbolcuya şans vermemeye başladı. Eljif Elmas bu hareketinden sonra dün oynanan Akhisar maçında kadroda yer almadı. U21 takımının Akhisar'la oynadığı maçta da kadroya alınmadı.

Eljif Elmas bu süreçte sadece Türkiye Kupası'nda oynanan Beşiktaş maçında yedek kulübesinde oturdu ancak şans bulamadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...