Tgrt Haber
29 Ocak 2022 12:12

Fenerbahçe’de Ghislain Konan sevinci

Sol bek transferi için çalışmalarına hız veren Fenerbahçe’de Ghislain Konan sevinci yaşanıyor. Reims’in başkanı Jan Pierre Jaillot yaptığı açıklamada, “Konan için Fenerbahçe ile anlaştık. Yapılan teklifi son derece tatmin edici bulduk.’’ dedi.

Fenerbahçe’de Ghislain Konan sevinci
Fenerbahçe,sol bek

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın gelişiyle çıkışını sürdürmek isteyen Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sol bek transferi için harekete geçen Fenerbahçe’ye listesindeki ilk isim olan Ghislain Konan’dan müjdeli haber geldi. Fransız Kulübü Reims’in başkanı Jan Pierre Jaillot, açıklama yaparak, Fenerbahçe’nin sunmuş olduğu teklifi kabul ettiklerini duyurdu. 

“FENERBAHÇE İLE ANLAŞTIK” 

Reims’in başkanı Jan Pierre Jaillot yaptığı açıklamada, “Konan için Fenerbahçe ile anlaştık. Yapılan teklifi son derece tatmin edici bulduk. Oyuncu ile Fenerbahçe arasında da anlaşma sağlanması gerekiyor” dedi. 

3 GOL 5 ASİST 

2018 yılında Vitoria Guimaraes'ten Reims'e transfer olan Konan, Fransız ekibiyle çıktığı 88 maçta 3 gol atarken 5 de asist kaydetti. 26 yaşındaki futbolcu, Fildişi Sahili Milli Takımı formasını da 13 kez giydi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...