Tgrt Haber
20 Ocak 2022 13:59

Fenerbahçe'den sol bek hamlesi! İsmail Kartal yönetimden talep etti

Süper Lig’de Teknik Direktör İsmail Kartal’ın gelmesiyle çıkışa geçen Fenerbahçe’de transfer çalışmaları sürüyor. Kartal, yönetimden savunma bölgesi için transfer yapılmasını istedi.

Fenerbahçe'den sol bek hamlesi! İsmail Kartal yönetimden talep etti
Altay,Fenerbahçe,İsmail Kartal,Ferdi Kadıoğlu

Süper Lig’de kendi evinde Altay’ı yenerek kötü gidişatı durdurmak isteyen Fenerbahçe transfer çalışmalarına hız verdi.

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın göreve gelmesinin ardından oynadığı son iki maçta 4 puan toplayan Fenerbahçe'de istekli oyun dikkat çekti. Göreve gelir gelmez 4 savunma oynamak istediğini belirten İsmail Kartal, bu bölge için yönetimden talepte bulundu.

FERDİ ÖNDE KULLANILMAK İSTENİYOR

Antalyaspor maçında sol bekte Ferdi ile başlayan Fenerbahçe, Altay maçında ise Szalai'yi o mevkide görevlendirdi. Kartal, özellikle Ferdi'yi önde kullanmak istemesi nedeniyle kadroya bir sol bek oyuncusu istedi.

Teknik direktör İsmail Kartal'ın göreve gelir gelmez 4'lü savunmaya geçmesiyle birlikte takımdaki olumsuz havayı dağıtması sarı-lacivertli takıma direkt yansıdı.

Fenerbahçe'den sol bek hamlesi! İsmail Kartal yönetimden talep etti

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...