Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Mart 2020 11:50

Fenerbahçe’de hoca adayları belli oldu

Fenerbahçe’de Teknik Direktör Ersun Yanal’ın ayrılığından sonra yerine gelecek isimler belli oldu. Yerli çalıştırıcı olarak Erol Bulut, yabancı da Niko Kovac isimleri ön plana çıkıyor.

Fenerbahçe’de hoca adayları belli oldu
Fenerbahçe,teknik direktör,Ersun Yanal,Emre Belözoğlu,Volkan Demirel,Erol Bulut,Bruno Labbadia,Niko Kovac,Jorge Jesus,,Fenerbahçe teknik direktör adayları,,Fenerbahçe&tt2;nin yeni teknik direktörü

Fenerbahçe’ye 14 Aralık 2018 tarihinde geri dönen Ersun Yanal, ikinci döneminde beklentileri karşılamayınca kendisiyle yollar ayrıldı.

Yanal dönemi sona erdi

Kadıköy'de kaybedilen Galatasaray derbisinin ardından Antalyaspor deplasmanında bırakılan 2 puan sonrasında 56 yaşında teknik adam ile sarı-lacivertli yönetim karşılıklı anlaştı ve Yanal dönemi sona erdi.

Demirel ve Belözoğlu göreve

Ersun Yanal'ın ayrılığı sonrası gözler yeni teknik direktöre çevrildi. Yönetimin ilk etapta sezon sonuna kadar Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ikilisine takımı emanet etmesi beklenirken ikilinin antrenör lisansı olmamasından dolayı altyapıdan bir hoca ile beraber desteklenmesi gündemde.

Yerli aday Erol Bulut

Bu sezon Alanyaspor'a oynattığı futbolla beğeni toplayan Erol Bulut, Fenerbahçe’de teknik direktörlüğe getirilecek ilk aday olarak dikkat çekiyor. Sarı-lacivertlilerle oynanan müsabaka sonrasında düzenlenen basın toplantısında, "Bir hayalim var" sözleriyle Fenerbahçe’yi işaret ettiği iddia edilen Bulut, en güçlü isim konumunda yer alıyor.

Fenerbahçe’de hoca adayları belli oldu

Bir diğer isim Bruno Labbadia

Fenerbahçe'ye gelmesi beklenen adaylardan birisi de Alman teknik adam Bruno Labbadia. Sezon başında 54 yaşındaki teknik adamla görüşme yapılmış ancak Yanal ile devam edilmesinden dolayı anlaşma sağlanamamıştı.

Fenerbahçe’de hoca adayları belli oldu

Kovac ön planda

Adı Fenerbahçe ile anılan bir diğer teknik direktör de Niko Kovac. 48 yaşındaki çalıştırıcı, son olarak Bayern Münih'te görev yapmış ve Alman devine Bundesliga, Almanya Kupası ve Almanya Süper Kupası kazandırmıştı. Hırvat hoca, 2019-2020 sezonundaki kötü gidişin ardından kasım ayında Münih ekibinden gönderilmişti.

Fenerbahçe’de hoca adayları belli oldu

Taraftarın istediği Jorge Jesus

Fenerbahçe taraftarlarının uzun yıllardır takımın başında görmek istediği teknik adamlardan biri olan Jorge Jesus, Ersun Yanal’ın ayrılığı sonrası tekrar gündeme geldi. Brezilya ekibi Flamengo ile Libertadores Kupası'nı alan Jesus, Avrupa’da yeni bir heyecana atılmak istiyor.

Fenerbahçe’de hoca adayları belli oldu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...