Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Eylül 2021 10:24

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci depremi! Sakatlıklar peşini bırakmıyor

Fenerbahçe’nin 7 milyon avro bonservis ve büyük emeklerle kadrosuna kattığı İrfan Can Kahveci sakatlıktan başını kaldıramıyor. Sahada olduğu maçlarda kayıpları oynuyor.

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci depremi! Sakatlıklar peşini bırakmıyor
Fenerbahçe,İrfan Can Kahveci

Ali Koç döneminde yapılan birçok transfer hayal kırıklığı yaşattı sarı lacivertlilere. Ama İrfan Can Kahveci, yaş, maliyet, emek, performans denkleminde ilk sıraya aday görünüyor. Geçen sezon devre arasında Galatasaray’la kıran kırana bir yarışa girip, yoğun çabalar ve 7 milyon avro bonservisle imza attırılan 26 yaşındaki millî yıldıza ne gün yüzü gördü, ne yüzleri güldürdü. Başakşehir performansını mumla arayan İrfan Can, Fenerbahçe’de futboluyla değil, sakatlıklarıyla haber oluyor. Geçen sezonun en kritik maçı olan Sivas karşılaşmasında da sakatlık yaşayan Kahveci, bu sezon da üst üste sakatlıklar gördü. Uzun süre ayrı kalacak

UZUN SÜRE AYRI KALACAK

İlk darbe Kadıköy’deki Helsinki maçında geldi. Adale sakatlığı sebebiyle oyundan çıkan İrfan Can, hem Helsinki rövanşını hem de ligdeki Antalya, Altay karşılaşmalarını kaçırdı. Tam 24 gün sonra Sivas maçıyla sahalara dönen milli yıldız, sahadaancak 15 dakika tutunabildi. Adale sorununu aşamayan sarı lacivertli oyuncu bu sefer de 6 ila 8 hafta formasından uzak kalacak. Fenerbahçe forması ile toplam 15 maça çıkan İrfan gol sevinci yaşayamazken, 3 asistlik skor katkısı skor katkısı sağladı. İrfan tam iyileşmeden sahaya sürülmeyecek.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...