Tgrt Haber
16 Ocak 2019 22:35

Fenerbahçe'de kale Volkan Demirel'in

Fenerbaçe'de kalecilerden Harun Tekin ve Erten Ersu yaşadıkları sakatlıklardan dolayı bir süre forma giyemeyecek. Sarı-lacivertli takımın kalesini tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel koruyacak.

Fenerbahçe'de kale Volkan Demirel'in
fenerbahçe,,ali koç,,volkan demirel,,transfer,,erten ersu,,berke özer,,harun tekin,

Fenerbahçe'de kalecilerden Harun Tekin'in diz bağlarında gerilme ile ödem tespit edildiği ve tedavisine başlandığı, sol diz ön çapraz bağı kopan Erten Ersu'nun ise ameliyat oldu. İki file bekçisi de bir süre forma giyemeyecek.

VOLKAN MI BERKE Mİ?
Sakatlık haberlerinin ardından sarı-lacivertlilerin kalesini koruyabilecek iki isim kaldı. Biri deneyimli kaleci Volkan Demirel, diğeri ise genç yetenek Berke Özer.

Teknik heyet Süper Lig'in ikinci yarısında genç kaleci Berke Özer'den daha tecrübeli olduğu için kaleyi Volkan Demirel'e teslim edecek.

Fenerbahçe'de kale Volkan Demirel'in

HARUN TEKİN TEDAVİ EDİLİYOR
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Harun Tekin'in bir süredir dizinde devam eden ağrı ve şişliğin AZ Alkmaar ile yapılan hazırlık maçının ardından artması sonucunda gerçekleştirilen muayene ve tetkiklerde diz içerisinde bir miktar kıkırdak dejenerasyonu, bağlarda gerilme ve ödem tespit edildiği, 29 yaşındaki oyuncunun tedavisine başlandığı belirtildi.

Fenerbahçe'de kale Volkan Demirel'in

ERTEN ERSU AMELİYAT OLDU
Açıklamada, Antalya'daki devre arası kampında sol diz ön çapraz bağında kopma meydana gelen Erten Ersu'nun operasyon geçirdiği ve 24 yaşındaki kalecinin tedavisine başlandığı kaydedildi.

Fenerbahçe'de kale Volkan Demirel'in

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...