Tgrt Haber
26 Ocak 2022 15:49

Fenerbahçe’de Mesut Özil krizi! Takımdan ayrılıyor…

Fenerbahçe’ye transferi ile dünya basınında gündem olan Mesut Özil sorunu bir türlü sona ermiyor. Pereira döneminde yedek kulübesinde olan Mesut Özil’in İsmail Kartal ile de sorular yaşamaya başladığı ve sezon sonu takımdan ayrılacağı iddia edildi.

Fenerbahçe’de Mesut Özil krizi! Takımdan ayrılıyor…
Fenerbahçe,mesut özil

Fenerbahçe’ye gelişi olay olan ve dünya basınında gündem olan Mesut Özil, kendisinden beklenen performansı bir türlü sergileyemedi. Fenerbahçe’de sezon başında Portekizli teknik adam Vitor Pereira ile sıkıntılar yaşayan ve zaman zaman yedek kulübesine alınan Mesut Özil’in İsmail Kartal ile de sıkıntılar yaşadığı iddia edildi.

MESUT ÖZİL TAKIMDAN AYRILIYOR

Süper Lig’de oynanan Antalyaspor maçında oyundan alındıktan sonra İsmail Kartal’a tepki gösteren Mesut Özil’in takımdan ayrılacağı iddia edildi. İngiliz basınında yer alan habere göre Mesut Özil’in ABD ekiplerinin radarında olduğu ve dünyaca ünlü yıldız için Inter Miami’nin devrede olduğu belirtildi. 

Fenerbahçe’de Mesut Özil krizi! Takımdan ayrılıyor…

34 MAÇTA 8 GOL ATTI

Performansıyla eleştirilen odağı haline gelen Özil’in sözleşmesi 2024 yılında sona ererken Özil için en güçlü adayın Inter Miami olduğu iddia edildi. 2021 yılında İngiliz ekibi Arsenal’den Fenerbahçe’ye transfer olan Mesut Özil, Sarı-Lacivertli forma ile 34 resmi maça çıktı. Dünyaca ünlü yıldız bu karşılaşmalarda takımına toplam 8 gol/3 asistlik katkı sağladı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...