Tgrt Haber
10 Haziran 2021 11:23

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışında elde Marco Silva kaldı

Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu ile yola devam etmeme kararı sonrası teknik direktör arayışlarına devam ediyor. Elinde uzun bir liste bulunan Ali Koç’un elinde Portekizli Teknik Direktörü Marco Silva kaldı

Fenerbahçe'de teknik direktör arayışında elde Marco Silva kaldı
Fenerbahçe,Marco Silva,Emre Belözoğlu,Fenerbahçe teknik direktör arayışı

Fenerbahçe’de teknik direktör arayışları devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde basın açıklamasında teknik direktör çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, üç büyüklerin hocası olmadığı sorusuna, “Ne biliyorsun hocaları olmadığını? Çok iyi bir yabancı hoca planımız vardı. Deneyimli bir hoca ve Emre'nin de onun altında çalışması düşüncem vardı. Emre buna sıcak bakmadı. Şimdi yeniden yabancı hoca arayışımız var. 28 şampiyonluğun 16'sını yabancı hocalarla almışız. En kısa sürede bunu çözeceğiz” ifadelerini kullandı

LİSTEDEKİ FONSECA TOTTENHAM YOLUNDA

Fenerbahçe’de teknik direktör listesinde üst sıralarda yer alan Paulo Fonseca, Ünlü İtalyan gazeteci Di Marzio’nun haberine göre Tottenham' ile anlaşmak üzere. Haberde 3 yıllık anlaşmaya varıldığı açıklanırken en büyük çıkışı Braga'da yakalayan teknik adam Paulo Fonseca’nın de anlaşmaya sıcak baktığı aktarıldı.

TEK ADAY MARCO SİLVA

Fenerbahçe Fonseca ve Silva isimleri üzerinde duruyor. Fenerbahçe'de Fonseca-Tottenham flörtü sonrası aday sayısı şimdilik teke düştü. İtalyan gazeteci Nico Schira da Fenerbahçe'nin Marco Silva için araştırma halinde olduğunu açıkladı. Haberde ayrıca Portekizli teknik adamın da Fenerbahçe'ye sıcak baktığını iddia edilirken, Fenerbahçe’nin resmi bir teklif yapmadığı yazıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...