Tgrt Haber
28 Haziran 2021 19:27

Fenerbahçe'de teknik direktör bilmecesi

Fenerbahçe’de olağan seçimli genel kurul sonrası başkanlığa tekrar seçilen Ali Koç yönetimi sonrası teknik direktör arayışı devam ediyor.

Fenerbahçe'de teknik direktör bilmecesi
Fenerbahçe,Teknik direktör

Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu’nun ayrılığı sonrası teknik direktör koltuğu hala boşta. Yeni sezon hazırlıklarına başlamasına günler kala teknik adam arayışı devam ediyor. Seçimli genel kurul öncesi Başkan Ali Koç, pazartesi günü teknik direktörü açıklayacağını duyurmuştu. Fenerbahçeli taraftarlar gün boyu gelecek açıklamaya kitlendi. 

ADAYLAR VAR İMZA YOK

49 yaşındaki Hırvat teknik adam Nenad Bjelica, Kadıköy’e yakın gözüküyor. Bjelica, Osijek’le sözleşmesini feshedip Fenerbahçe’yi bonservis sorununu ortadan kaldırabilirse takımın başına geçebilir. Paulo Sousa, Paulo Fonseca ve Marco Silva ise listenin Portekizlileri arasında yer alıyor. Portekizli hocalar arasında Sarı-Lacivertlilere en yakın isim ve son tercih olarak düşünülen isim ise Silva.

FENERBAHÇE’DEN RESMİ AÇIKLAMA

Teknik direktörün birkaç gün içerisinde açıklanacağı belirtilirken açıklamada şu ifadeler yer aldı:
"Futbol Takımımızın yeni sezon yapılanması kapsamında, Teknik Direktör anlaşmamızı, bu sezonu ve önümüzdeki yılları kapsayacak uzun vadeli bir planlama ile yapacağımızı, daha önce camiamızın bilgisine sunmuştuk. Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, önümüzdeki sezon için mutlak şampiyonluk hedefi ile yola çıkarken, camiamızı mutlu edecek sonuçlara imza atacak teknik direktörümüzü kulübümüzün imkanları başta olmak üzere, uzun vadeli futbol aklı, oynatacağı oyun sistemi gibi detayları ile değerlendirmekteyiz. Bu doğrultuda, bugün açıklamayı planladığımız teknik direktörümüz ile ilgili imza aşamasına gelinmiş olmasına rağmen sözleşme süreci nihayete ermemiştir. Sözleşme sürecinin nihayete ermesiyle birlikte yeni teknik direktörümüz birkaç gün içinde camiamız ve kamuoyu ile paylaşılacaktır."

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...