Tgrt Haber
12 Haziran 2015 15:23

Fenerbahçe'de transfer için düğmeye basıldı

Fenerbahçe'de teknik direktörlük belirsizliğinin son bulmasının ardından transfer çalışmalarına hız verdi.

Fenerbahçe'de transfer için düğmeye basıldı
fenerbahçe, Giuliano Terraneo, transfer, Vitor Pereira

Sarı-lacivertli yöneticiler sportif direktör Giuliano Terraneo ve teknik direktör Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda gidecek ve gelecek oyunculara karar verecek.
Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın ayrılması ardından sarı-lacivertli yöneticilerin Portekizli teknik direktör Vitor Pereira ile anlaştı. Bu anlaşmanın ardından yöneticiler transferler için düğmeye basıldı. Sarı-lacivertli yönetim bütün dikkatini yerli ve yabancı oyuncuların transferine odaklandı. Portekizli teknik adam ve yönetim transferi tamamlayarak bir an önce kampa yetiştirip UEFA Şampiyonlar Ligi eleme maçlarına kadar takımı hazır hale getirmek istiyor.
Fenerbahçe Kulübü yöneticileri ayrıca bu sezon sonunda sözleşmesi sona eren Mert, Bekir, Egemen, Emre, Selçuk ve Webo hakkındaki kararı teknik heyetin raporuna göre verecek. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...