Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Mart 2018 18:34

Fenerbahçe'de Volkan Demirel depremi! Bir dönem sona eriyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, yıllardır Fenerbahçe kalesini koruyan Volkan Demirel'e sezonun kalan bölümünde ilk 11'de görev vermeyi düşünmüyor.

Fenerbahçe'de Volkan Demirel depremi! Bir dönem sona eriyor
volkan demirel,

Ligde Beşiktaş ile oynanan derbi maçta kaleyi Kameni'ye kaptıran, ardından ise kupada kırmızı kart görerek takımını bir kişi daha eksik bırakan Volkan Demirel, gelecek hafta oynanacak Yeni Malatyaspor maçında sahada olmayacak.

GALATASARAY DERBİSİNDE OYNAR MI?

Volkan Demirel'e kızgın olan Aykut Kocaman'ın, Kadıköy'de oynanacak Galatasaray derbisinde ne yönde karar vereceği ise merak konusu. Kadıköy'deki yenilmezlik serisinde yıllardır kaleyi koruyan Volkan Demirel'in bu derbide görev alıp almayacağı belki de Kameni'nin Malatya maçı performansına göre şekillenecek.

"VOLKAN'IN YAPTIKLARINI ANLAMAK HAKİKATEN ZOR"

Fenerbahçe'nin hocası Aykut Kocaman, Akhisar yenilgisi sonrası, "Volkan Demirel'in yaptıklarını anlamak hakikaten çok zor. Fırat Aydınus'un belki de maç boyunca bizim lehimize verdiği tek olumlu karar Volkan'ın daha önce atılmamasını sağlamaktı. Volkan'ın yaptığını anlayamıyorum. Volkan Demirel takım kaptanı. Çok yazık... " ifadelerini kullanmıştı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...