Tgrt Haber
24 Haziran 2015 14:18

Fenerbahçe'de yeni transfer imzayı attı

Fenerbahçe'nin yeni transferi Şener Özbayraklı, imza töreninde kısa bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe'de yeni transfer imzayı attı
şener özbayraklı,

Fenerbahçe'nin yeni transferi Şener Özbayraklı, uzun zamandır kendisini Fenerbahçe için hazırladığını ve burada kalıcı olmak istediğini söyledi.
Özbayraklı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde düzenlenen törenle, kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.
Yeni oluşumun ilk Türk oyuncusunu kamuoyuna takdim ettiklerini ifade eden Terraneo, "Şener'i takımıza kattığımız için çok mutluyum. Kendisini izleme fırsatımız oldu. Çok iyi ve kaliteli bir oyuncu. Bu sezon çok büyük katkıları olacak. İnşallah bu sezon onun için de bizler için de başarılarla dolu bir sezon olur" dedi.
"Beklentileri gayet iyi biliyorum"
Şener Özbayraklı ise, "Burada bulunmaktan çok mutluyum. İnşallah hayırlısı olur. Uzun zamandır kendimi burası için hazırlıyorum. Benden beklentileri gayet iyi biliyorum. İnşallah burada şampiyonluklar yaşarım ve kalıcı olurum, umarım ben ve benim gibi transfer olanlar için de iyi bir sezon geçer. Tekrardan hayırlısı olsun" diye konuştu.

Özbayraklı, Gökhan Gönül ile yaşayacağı forma rekabeti hakkında ise, "Bu soruyla çok fazla karşı karşıya geldim. Futbolun içinde rekabet sürekli var. Benim önümde de çok önemli bir örnek var. Gökhan ağabey yıllarca forma giydi. Ben bu konuyu hiç kafaya takmadım. Amacım oynadığım sürece takıma katkı vermek. Ben kendimden eminim. Gökhan ağabey benden iyi mücadele ederse, onu alkışlarım. Ben oynarsam o da aynısını yapar. Emek vereceğiz ve karşılığını alacağız. Kulübümüze faydalı olmalıyız. Rekabet her alanda var, yeter ki kulübümüzü faydalı olsun" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...