Tgrt Haber
01 Ağustos 2022 09:17 - Güncelleme : 01 Ağustos 2022 09:22

Fenerbahçe'deki Samatta'ya Gent kancası

Süper Lig heyecanının başlamasına günler kala Fenerbahçe'de transferde hareketli saatler yaşanıyor. Kadrodan bazı yabancı futbolcuların ayrılması gündemde. Kızılyıldız ile anlaşamayan Mbwana Samatta'ya Gent kanca attı.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, Fotomaç
Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor.
Samatta,Fenerbahçe
Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe’de transfer çalışmaları hız kazandı. Süper Lig'de sezonun başlamasına sayılı günler kala, sarı-lacivertliler yabancı oyuncularından bazılarıyla da yollarını ayırmayı planlıyor.

Teknik direktör Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği isimlerden biri de Mbwana Samatta. Yıldız isimle ilgili yeni gelişme yaşandı. Kızılyıldız ile anlaşamayan Mbwana Samatta'ya Gent talip oldu.

ÜCRET TAMAMEN KARŞILANMAYACAK

Belçika basını, geçtiğimiz sezon kiralık olarak Antwerp'te oynayan Tanzanyalı golcünün bu kez Gent'in gündemine girdiğini belirtti. Gent'in Samatta'nın ücretinin tamamını karşılayamayacağını Fenerbahçe'ye ilettiği de dile getirildi.

MBWANA SAMATTA KİMDİR?

23 Aralık 1992 tarihinde Tanzanya'da dünyaya geldi. Profesyonel futbol kariyerine African Lyon takımına başladı. Ardından Simba SC'ye transfer oldu. Sırasıyla TP Mazembe, Genk, Aston Villa, Fenerbahçe ve Royal Antwerp formaları giydi. Sarı-lacivertli formayla çıktığı toplam 32 karşılaşmada 6 gole imzasını attı. Ağırlıklı olarak sağ ayağını kullanan Samatta, forvet mevkisinde oynuyor.

Oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon euro... 29 yaşındaki tecrübeli ismin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi ise 2024'te sona eriyor.

Kaynak: TGRT Haber, Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...