Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ekim 2016 17:02

Fenerbahçe'den 4 futbolcuyla ilgili açıklama

Fenerbahçe Kulübü Doktoru Prof. Dr. Kunduracıoğlu, sakat futbolcular Fernandao, Ozan Tufan, Van der Wiel ve Uygar Mert Zeybek hakkında bilgi verdi.

Fenerbahçe'den 4 futbolcuyla ilgili açıklama
fenerbahçe,Fernandao, Ozan Tufan, Van der Wiel, Uygar Mert Zeybek,

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesine açıklamada bulunan Kunduracıoğlu, Fernandao'nun 31 Ekim Pazartesi gününden itibaren takımla çalışmaya başlayabileceğini belirtti.Fernandao'nun bugün yapılan çalışmanın bir bölümüne de katıldığını aktaran sarı-lacivertli kulübün doktoru, Ozan Tufan'ın ise durumunun beklediklerinden iyi olduğunu aktardı.Van der Wiel'in durumunun iyi olduğunu vurgulayan Kunduracıoğlu, futbolcunun ödemlerinin geçmediğini ifade ederek, "Onun için radyolojik olarak da tamamen geçmesini bekleyeceğiz. Bir süre daha bizimle, özel program ve tedavisine devam edeceğiz." şeklinde görüş bildirdi.Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu, sezon başında çapraz bağı kopan Uygar Mert Zeybek'in ise tedavisinin uzun süreceğini kaydetti.  

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...