Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Ocak 2021 09:57

Fenerbahçe'den bir transfer daha

Sezon başında olduğu gibi devre arasında da ses getiren takviyeler yapan Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmesi yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler, Beşiktaş'la anlaşamayan Dorukhan Toköz ile sonunda el sıkıştı. Siyah-Beyazlıların 850 bin euroluk teklifini reddeden milli futbolcu, Fenerbahçe'nin 1,2 milyon euroluk teklifini kabul etti. Dorukhan Toköz, 1 Temmuz'da Beşiktaş'la sözleşmesi bittiği gibi Fenerbahçe ile 4 yıllık kontrat imzalayacak.

Fenerbahçe'den bir transfer daha
fenerbahçe,,transfer,,dorukan toköz,

Ara transfer dönemine de bomba gibi giren Fenerbahçe, bir yıldızla daha anlaşma sağladı. Kanarya, Beşiktaş’ın tüm tekliflerini reddeden Dorukhan Toköz ile sezon sonu için el sıkıştı.

1,2 MİLYON EUROLUK TEKLİFE ‘EVET’ DEDİ

Beşiktaş'ın 850 bin euroluk teklifini kabul etmeyen Toköz, Fenerbahçe'nin 1,2 milyon euroluk teklifine "evet" dediği öğrenildi.

1 TEMMUZ’DA 4 YILLIK İMZAYI ATIYOR

Yıldız futbolcunun Beşiktaş ile sözleşmesinin bitiş tarihi olan 1 Temmuz'da Fenerbahçe'ye 4 yıllık resmi imza atacağı ifade ediliyor.

150 BİN EUROYA TRANSFER EDİLMİŞTİ

2018 yılında 150 bin Euro karşılığında Eskişehirspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Dorukhan Toköz kısa sürede müthiş bir performansa imza atarak takımın banko isimlerinden oldu. Dorukhan şimdi yeni bir maceraya yelken açacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...