Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Temmuz 2015 14:52

Fenerbahçe'den Galatasaray'a dev transfer

Basketbolda bir yandan transfer yasağı ile uğraşan Galatasaray, diğer yandan takviye peşinde koşuyor.

Fenerbahçe'den Galatasaray'a dev transfer
semih erdem,fenerbahçe,galatasaray,

FIBA’nın koyduğu transfer yasağını kaldırmaya uğraşan Galatasaray, sessiz ve derinden transfer çalışmaları yapıyor. Takviye konusunda şu ana kadar sessiz kalan Cimbom’da 4 transferin gelecek hafta içinde bitirilmesi için çaba harcanıyor.
 
Fenerbahçe’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan milli pivot Semih Erden ile forvet Serhat Çetin’i almak için harekete geçen Galatasaray, yabancı transferlerinde üç isim üzerinde duruyor. Banvit’in ABD’li guardı E.J.Rowland ve Maccabi’nin ‘Baby Shaq’ lakaplı 30 yaşındaki pivotu Sofoklis Schortsanitis ile prensipte anlaşan Aslan, NBA’de Cleveland’ın bu yıl Minnesota’nın draft ettiği ve takasla gelen Rakeem Christmas için de girişimlerde bulundu.
 
RAKEEM YAZ LİGİ’NDE OYNADI 
 
ABD’ye giden coach Ergin Ataman’ın NBA Yaz Ligi’nde takip ettiği 23 yaşındaki power forvet Christmas, geçen sezon NCAA’de Syracuse formasıyla 17.5 sayı, 9.1 ribaund, 2.5 blok ortalamasıyla oynadı. Erceg, Young, Kerem Gönlüm ve Ender Arslan gibi isimlerle yolları ayrılan Galatasaray’da Micov ve Sinan Güler takımda kalmış, Şafak Edge’le de anlaşma sağlanmıştı.
 ÖDEME İÇİN SON GÜN YARIN
 Cimbom’a, Ian Vougioukas’a ödemesi gereken 360 bin doları yatırması için tanınan süre yarın mesai bitiminde sona erecek. Yunanlı pivotu geçen ezon 400 bin dolara transfer eden ancak sadece 40 bin euro ödeme yapan G.Saray, FIBA’nın tanıdığı süre sonuna kadar geri kalan parayı yatırmazsa, kulübe transfer yasağı gelecek. G.Saray geçen ay da Domercant ve Engin Atsür’ün ödemelerindeki gecikme nedeniyle transfer yasağı almış, ödemeler yapılınca yasak kalkmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...