Tgrt Haber
14 Aralık 2014 18:09

Fenerbahçe'den sürpriz transfer atağı

Fenerbahçe, 17 yaşındaki Güney Afrikalı forvet oyuncusu Fagrie Lakay'ı gündemine aldı.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer atağı
fenerbahçe, Fagrie Lakay,

Önümüzdeki sezondan itibaren takımdaki yüksek yaş ortalamasını düşürmeyi amaçlayan Fenerbahçe, 17 yaşındaki Güney Afrikalı forvet oyuncusu Fagrie Lakay'ı gündemine aldı. Güney Afrika Genç Milli Takımı'nda forma giyen en genç isim olan Fagrie Lakay, bu sezon gösterdiği performans ile bir çok Avrupa devinin transfer listesine girerken, adaylardan birisinin de Fenerbahçe olduğu iddia edildi. Santos Cape Town forması giyen genç yetenek, geçtiğimiz günlerde Hollanda ekibi PEC Zwolle'ün 10 günlük deneme kampına katılmıştı.
BAŞKAN "SPEKÜLASYON" DEDİ!
Söz konusu transfer iddialarına ilişkin açıklamalarda bulunan Santos Cape Town başkanı Goolam Allie, Fagrie Lakay hakkında çıkan transfer haberlerinin şu an için spekülasyon seviyesinde olduğunu söyledi. Goolam Allie, "Fagrie Lakay ile ilgilenen bir çok kulüp var ve ben de şahsen bir çok insanın ona karşı ilgisi olduğunu duydum. Ancak, bunların hepsi şu an için yalnızca spekülasyon. Hepsi tamamen dedikodu. Henüz somur bir gelişme yok" ifadelerini kullandı. Kaynak: Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...