Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Mart 2015 17:00

Fenerbahçe'den taraftarlara teşekkür

Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig'de dün Galatasaray'ı 1-0 yendikleri derbi maçta Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı dolduran taraftarlara teşekkür etti.

Fenerbahçe'den taraftarlara teşekkür
fenerbahçe, taraftar,

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, dünyanın ve Türkiye'nin çeşitli yerlerinden takıma destek vermek için stadı dolduran taraftarlara teşekkür edilerek, "(Hep destek, tam destek) sloganıyla maçın her anında futbolcularımıza sahip çıkarak, bir derbi maçında nasıl davranılması gerektiğini herkese gösteren ve karşılaşmanın hiçbir noktasında, müsabakadaki tartışmalı hakem kararlarına karşın, 90 dakika boyunca sporun ruhuna aykırı hareket etmeyerek yalnızca takımımıza destek olan, maçı tribünde yaşayan taraftarımıza teşekkürlerimizi sunarız" denildi. Öte yandan, "Tribünde yerini alamayan ancak kalbi televizyon, radyo ve sosyal medya başında Fenerbahçe için çarpan tüm taraftarlarımıza selam olsun!" ifadesi kullanıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...