Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Ocak 2022 17:22

Fenerbahçe'den Uğur Çiftçi bombası

Süper Lig'in ikinci yarısında toparlanmak isteyen Fenerbahçe, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın sol beke transfer istediği öğrenildi. Sarı lacivertlilerin Sivasspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu Uğur Çiftçi'yi istediği öne sürüldü.

Fenerbahçe'den Uğur Çiftçi bombası
Uğur Çiftçi,Fenerbahçe,Sivasspor

Teknik Direktör İsmail Kartal geldikten sonra transfer çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe’de gündeme sürpriz bir isim geldi. İsmail Kartal'ın sol bek transferini işaret etmesinin ardından yönetim harekete geçti. Sarı lacivertlilerin ara transfer sezonunda Sivasspor'da forma giyen tecrübeli futbolcu Uğur Çiftçi’nin peşine düştü.

UĞUR ÇİFTÇİ FENERBAHÇE'Yİ İSTİYOR

Akşam'ın haberine göre, Sivasspor'da gösterdiği performansla dikkat çeken Uğur Çiftçi, Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakarken Sarı-Lacivertli idarecilerin önümüzdeki günlerde başkan Mecnun Otyakmaz ile görüşeceği öğrenildi.

UĞUR ÇİFTÇİ KİMDİR?

4 Mayıs 1992'de Sivas'ta dünyaya gelen Uğur Çiftçi, sol bek mevkiinde forma giyiyor. Tecrübeli futbolcu tercih edilmesi halinde sol ön ve sağ bekte de forma giyebiliyor. Uğur Çiftçi, sol ayağını etkili bir şekilde kullanabiliyor.

Kariyerine Gençlerbirliği altyapısında başlayan Uğur Çiftçi, bir dönem Hacettepe'de de forma giydi. Uğur, 2018-19 sezonunda Sivasspor'a transfer oldu. Uğur Çiftçi bu sezon toplamda 28 maça çıkarken 5 asist üretti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...