Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Haziran 2019 16:08

Fenerbahçeli basketbolseverler final maçında olacak

​Fenerbahçe Kulübü, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Anadolu Efes ile deplasmanda yapılacak karşılaşmada sarı-lacivertli taraftarların tribünde yer alacağını duyurdu.

Fenerbahçeli basketbolseverler final maçında olacak
fenerbahçe,,anadolu efes,

Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulunun verdiği 2 deplasman maçını seyircisiz oynama cezasının Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu tarafından ertelendiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın, bu akşam Sinan Erdem Spor Salonu'nda Anadolu Efes ile oynayacağı play-off final serisi yedinci maçı için kulübümüzün aldığı seyircisiz oynama cezasına yaptığımız itiraz, Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu tarafından değerlendirilmiştir.

Kulübümüzün yaptığı itiraz, Tahkim Kurulu tarafından değerlendirilmiş ve cezanın ertelenmesine karar verilmiştir. Yapılan inceleme sonunda seyircisiz oynama cezasının 21 Haziran tarihinden (Bugün) sonra oynanacak müsabakalarda uygulanması kararı alınmıştır. Karar kapsamında bu akşam oynayacağımız müsabakada taraftarlarımız deplasman tribününde yer alabileceklerdir."

Karşılaşma için deplasman tribünü bilet satışının Mobilet üzerinden başladığının kaydedildiği açıklamada, ayrıca "Mücadele için kişi başı satın alınabilecek bilet sayısı 1 (bir) olarak belirlenmiştir. Takımımıza final serisinin yedinci maçında başarılar diliyor; büyük taraftarımızın da desteği ile bu akşam kupayı kaldıracağımıza yürekten inanıyoruz." denildi.

Fenerbahçe Beko'nun 2 deplasman maçını seyircisiz oynama cezası gelecek sezon uygulanacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...