Tgrt Haber
18 Ocak 2021 23:13

Fenerbahçeli futbolculardan yayıncı kuruluşa tepki

Süper Lig'de Ankaragücü'nü 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, maç sonu açıklamalarında yayıncı kuruluşla ilgili mesaj veren tişörtler giydi. Yayıncı kuruluşun maç sonu açıklamalarını yayınlamamasının ardından kulüpten açıklama geldi.

Fenerbahçeli futbolculardan yayıncı kuruluşa tepki
yayıncı kuruluş,,fenerbahçe,

Fenerbahçe, Süper Lig'in 19. haftasında Ankaragücü'nü 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Sarı Lacivertli bazı futbolcular röportaj verirken giydikleri  tişörtlerle yayıncı kuruluşa mesaj verdi.

Fenerbahçeli futbolcular, yayıncı kuruluşa verdiği röportajlara 'Rejiye ve yönetmene müdahale istemiyoruz' ve 'Talebimiz adil ve tarafsız yayıncılık' yazılı tişörtlerle çıktı.

"TALEBİMİZ ADİL VE TARAFSIZ YAYINCILIK"

Fenerbahçeli futbolculardan yayıncı kuruluşa tepki

"REJİYE VE YÖNETMENE MÜDAHALE İSTEMİYORUZ"Fenerbahçeli futbolculardan yayıncı kuruluşa tepki

"BE FAIR (ADİL OL)"
Fenerbahçeli futbolculardan yayıncı kuruluşa tepki

Fenerbahçe, MKE Ankaragücü maçı öncesinde ve sonrasında yayıncı kuruluşun röportajları yayınlamadığını, yayınlanmamış olmasının da yayıncı kuruluşun tercihi olduğunu açıkladı.

Sarı-lacivertlilerin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Teknik Direktörümüz ve oyuncularımız kurallar doğrultusunda maç önü ve maç sonu röportajlarına katılmışlardır. Röportajların şu ana dek yayınlanmamış olması yayıncı kuruluşun tercihidir" denildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...