Tgrt Haber
02 Şubat 2019 15:42

Fenerbahçe'nin borcu açıklandı

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam, "Fenerbahçe’nin yaklaşık borcu 4-4,5 milyar TL olarak gözükmekte. Yükümüzün çok ağır olduğunu biliyoruz. Bir kampanya ile bunu kaldıramayacağız. Uzun soluklu bir çalışma yapıyoruz" dedi.

Fenerbahçe'nin borcu açıklandı
fenerbahçe,,mehmet burhan karaçam,,fenerbahçenin borcu,,semih özsoy,,ali koç,

Fenerbahçe Divan Kurulu Toplantısı’nda Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Burhan Karaçam bir konuşma yaptı.

ZARAR AZALDI
Futbol Anonim Şirketi’nin Kasım ayı sonu rakamlarının sonuçlandığını belirten Karaçam, “Aralık ayı içerisinde bu durumun ayrıntıları KAP’a bildirildi. Dönem zararı olarak 40,4 milyon TL azaldı." dedi.

FENERBAHÇE'NİN BORCU: 4-4 BUÇUK MİLYAR TL
Fenerbahçe’nin yaklaşık borcu 4-4,5 milyar TL olarak gözükmekte olduğunu ifade eden Karaçam, "Yönetim olarak mail disiplini kurduk. Yeni gelir kaynakları temin etmeye çalışıyoruz. Başkanımızın da desteği ile bunu temin ettik. Kampanya hazırlığı içindeyiz. Ayrıntılarına şu an giremiyorum ama çok geniş bir gönüllü kadro ve yönetim ile çalışmaları yürütüyoruz. Yükümüzün çok ağır olduğunu biliyoruz. Bir kampanya ile bunu kaldıramayacağız" dedi.

UZUN SOLUKLU BİR ÇALIŞMA YAPIYORUZ
Farklı bir model tasarladıklarını belirten Karaçam,"Camiamızın gücünü ortaya çıkaracağız. Bütün dünya görecek Fenerbahçe neler yapacak. Hedefimiz bütün Fenerbahçelilerin birlik ve beraberlik içinde olması. En büyüğünden en küçüğüne herkesin gönülden katkı sağlamasını diliyoruz. Mali bağımsızlığımız için mali fonu yıllara yaymak zorundayız” diye konuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...