Tgrt Haber
23 Şubat 2014 14:04

Fenerbahçe'nin Elazığspor'a karşı kadrosu belli oldu

Süper Lig'de yarın deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin maç kadrosu belli oldu.

Fenerbahçe'nin Elazığspor'a karşı kadrosu belli oldu
fenerbahçe,elzığspor,kadrı,muhtemel kadro,fenerbahçenin maç kadrosu belli oldu,

Sakat veya cezalı olan 6 oyuncu kadroda yer almazken, sarı-lacivertliler Elazığ'a 17 kişilik kadro ile gidecek.Sakatlıkları bulunan Sow, Webo, Alves ve Serdar Kesimal ile cezalı olan Egemen Korkmaz ve Emre Belözoğlu, Elazığspor maçında forma giyemeyecek. Cezalı olduğu için 17 kişilik kadroda yer almayan Emre'nin takıma destek vermek için kafile ile Elazığ'a gideceği açıklandı.
Sakatlığı sona eren Emenike ve sarı kart cezası biten Caner Erkin, 17 kişilik kadroda yer aldı.
Fenerbahçe'nin 17 kişilik Elazığspor maç kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:Volkan Demirel, Mert Günok, Bekir İrtegün, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Raul Meireles, Samuel Holmen, Emmanuel Emenike.Fenerbahçe, saat 14.30'da Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Elazığ'a gidecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...