Tgrt Haber
27 Ağustos 2015 01:56

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Astana tarih yazdı

Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Stoilov’un teknik direktörlüğünü yaptığı Astana, tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi’ne katılma hakkı elde etti.

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Astana tarih yazdı
astana, fenerbahçe,

Kazakistan’ın Astana takımı, evinde 1-0 yendiği APOEL ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak tarihinde ilk defa Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kaldı. Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Stanimir Stoilov’un teknik direktörlüğünü yaptığı Astana, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalan ilk Kazak ekibi de oldu. APOEL 60’da Stilic ile 1-0 öne geçerken, 84’te Maksimovic skora dengeyi getirdi.

BATE YENİLDİ AMA TURU GEÇTİ
Belarus’tan BATE Borisov ise kendi sahasında 1-0 yendiği Partizan karşısında Sırbistan’da 2-1 kaybetmesine karşın tur atladı. 25’te Stasevich, Gordeichuk’un kaleci Zivkovic’ten dönen vuruşunu ağlara göndererek, BATE’yi öne geçirirken, 74’te Petrovic skora dengeyi getirdi. 90+3’te Saponjic’in golü Partizan için yeterli olmadı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...