Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
11 Ağustos 2014 18:31

Fenerbahçe'nin hocası belli oluyor

Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevi için İsmail Kartal ismi ön plana çıkıyor...

Fenerbahçe'nin hocası belli oluyor
ismail kartal, Fenerbahçe, Fenerbahçe haberleri, Fenerbahçe,

Sarı Lacivertli yönetim resmi karar için bugün bir kez daha toplanma kararı aldı. Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın istifasının ardından boşalan teknik direktörlük koltuğu için yardımcı antrenör İsmail Kartal'ın adaylığı giderek güçlendi. Yeni teknik direktörün konuşulacağı kritik toplantı başladı. Dün başkan Aziz Yıldırım önderliğinde toplanan yönetim kurulunun ardından resmi bir açıklama yapılmazken, resmi karar için bugün bir kez daha toplanma kararı almıştı. Yaklaşık 3.5 saat süren ilk toplantıdan yansıyan bilgiler ise İsmail Kartal'ın teknik direktörlük görevine getirilmesi fikrinin giderek güçlendiği yönünde. Uzun süredir sarı-lacivertli takımın teknik ekibinde yer alan ve futbolcuları ile ilişkileri oldukça iyi olan Kartal'ın teknik patronluk görevine getirileceği haberi gün içinde netleşecek.
İKİ KİŞİ KULÜBE ÇAĞRILDI
Önceki gün takım ve yöneticilerle toplanan Başkan Aziz Yıldırım'ın, yardımcı antrenör İsmail Kartal ve Dirk Kuyt'u kulübe çağırdığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...