Tgrt Haber
23 Aralık 2015 16:55

Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası mücadelesinde Antalyaspor'u ağırlıyor.

Fenerbahçe'nin ilk 11'i belli oldu
fenerbahçe, antalyaspor,

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu ilk maçında deplasmanda Tuzlaspor'u mağlup eden Fenerbahçe, grubun ikinci maçında Antalyaspor'u konuk ediyor.

Ligde şampiyonluk yarışının en büyük favorilerinden olan sarı lacivertliler, kupada da Antalyaspor engelini aşarak ikinci galibiyetini almanın hesaplarını yapıyor.

Fenerbahçe'nin son antrenmanında, Portekiz'de dizinden ameliyat edilen Raul Meireles yer almazken, Alper Potuk'un ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Sezona başladığı gibi devam edemeyen ve düşüşe geçen Antalyaspor ise kupa mesaisinde ilk maçını Giresunspor karşısında 1-0 kazandı. Fenerbahçe deplasmanından puan ya da puanlarla dönme hesapları yapan Akdeniz ekibi, hem İstanbul deplasmanından eli boş dönmemek, hem de Antalya'ya moralli dönmek istiyor.

Antalyaspor'da Eto'o, Brezilya'da katılacağı özel maç dolayısıyla Fenerbahçe maçının kadrosunda yer almayacak.

İLK 11'LER

FENERBAHÇE: Ertuğrul, Caner, Kadlec, Ba, Şener, Ozan, Mehmet Topuz, Uygar, Volkan Şen, Nani, van Persie

ANTALYASPOR: M'Bolhi, Sakıb, Rıdvan, Celustka, Lokman, Sezer, Guilherme, Makoun, Chico, Emre Akbaba, M'Billa

STAT: Ülker Stadyumu
SAAT: 18:45
HAKEM: Halil Umut Meler
YAYIN: ATV

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...