Tgrt Haber
22 May 2014 14:35

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'den şok itiraf

Fenerbahçe'nin başarılı file bekçisi Volkan Demirel Fenerbahçe hakkında samimi itiraflarda bulundu. Volkan Demirel Fenerbahçe'ye ve bu renklere aşığım diyerek artık takımımı rahat bıraksınlar açıklamasında bulundu

Fenerbahçe'nin kalecisi Volkan Demirel'den şok itiraf
fenerbahçe,volkan demirel,itiraf,şok itiraf,fenerbahçe,

Şampiyonluğu hak ettiklerine inandığını savunan Demirel, "Şampiyon olduk, kutluyoruz. Her şey çok fazla güzel. Herkesin de bitimine kadar kutlamayı hak ettiği bir şey fakat biz artık şampiyonlukları, kupaları aşmış bir takımız. Çok çok büyük bir camia, çok fazla çok büyük bir aile olduğumuzu düşünüyorum. Zaten en mühimi de bu. Zira bakıldığında bu kadar içten, bu kadar samimi insanın çoğunlukta olduğu bir topluluk görmedim. Bu, gerçekten Fenerbahçe 'ye özgü bir şey. Hele ki başımızda bu kadar dertler, bu kadar problemler var iken . Biz gerçekten duruşumuzla çok fazla daha çok büyük şeyler hak ediyoruz. 'Kupa, şampiyonluk' sezonun tacıdır fakat biz genel olarak çok fazla daha çok büyük şeyler kazandığımızı düşünüyorum" diye açıkladı .
Fenerbahçe'yi Rahat Bıraksınlar
Volkan Demirel, bu sezon elde ettikleri başarmanın , 3 Temmuz sürecinin şampiyonluğu olduğunu savundu. Yaşadığı beş şampiyonluğun tamamının bir değerinin ve öneminin bulunduğunu, ancak bu seneki şampiyonluğun bu sezonun değil, 3 Temmuz sürecinin şampiyonluğu olduğunu kaydeden tecrübeli kaleci, sözlerini şu şekilde devam ettirdi : "Hakkın yerini bulduğunu düşünüyorum. Bize iftiralar atıldı, bazı konular var, hep aynı şeyleri söylüyoruz fakat bunlara girmemek gerek . Biz neyin ne olduğunu hem yaptığımız puan farkıyla hem de bitirdiğimiz ayla, kanıtladığımızı düşünüyorum. Artık FENERBAHÇE -F.Bahçe takımını rahat bıraksınlar. Fenerbahçe'nin önü açıldığı taktirde daha da çok büyük başarılar elde edip, Avrupa'da Türkiye'yi temsil edecektir. Fenerbahçe iyi yerlere gelecektir. Fenerbahçe olarak gerçekten çok fazla çok büyük bir camiayız" olacak şekilde açıkladı .
Kağıt Espiridir Tüm Dünya Bilir
Fenerbahçe'nin bu sezon stadında çıktığı son maç olan 33. haftadaki Kardemir Karabükspor karşılaşmasında, saha içinde "Şampiyon Fenerbahçe 'yazılı bir kağıt parçasını elde ele dolaştırarak, G.saray ünlü Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin futbolcularına kağıtla not iletmesi olayına yaptıkları göndermeyle alakalı de Volkan Demirel, "Güzel bir espri oldu, bütün dünyada söyleniyor ' diye belirtti .
Kimseyi kırmak istemediklerini vurgulayan Volkan, " Yalnızca bir sezon boyunca gördüğümüz bir olayı, güzel bir şekilde, esprili bir şekilde bitirmek istedik. Bence güzel de oldu, çok fazla da şık oldu. Elbette bazıları tarafından beğenilmeyebilir, eleştirilebilir ya da cevaplar verilmeye kalkılabilir. Şayet hiç mühim değil. Hiç olmazsa küfür etmeden, kimseyi kırmadan yaptık" diye açıkladı . Tecrübeli file bekçisi, kağıt esprisini çok fazla önce düşündüğünü dile getirerek, şu şekilde devam etti: "Trabzonspor maçından akabinde bunu düşündüm. Zira Trabzonspor maçında şampiyon olduğumuzu düşünmüştüm ve bunu da arkadaşlarıma söylemiştim. Şampiyonluğu garantilediğimizde bunu yapacaktım esasen . Çaykur Rizespor maçından akabinde sahamızdaki karşılaşmada böyle güzel bir organizasyon yaptık. Bence çok fazla şık oldu. Kimse kırılmasın, üzülmesin, bize yanıt vermeye kalkmasın. Bunların cevabı olmaz. Cevap verirlerse gülünç durumuna düşerler."

 

Dünya Kupasını Portekiz Alsın

 

Volkan Demirel, Brezilya'da yapılacak olan 2014 Dünya Kupası'nda Portekiz'i desteklediğini belirtti . Portekiz'e her vakit sempatisinin olduğunu dile getiren tecrübeli kaleci, "Çoğunluk olarak Portekiz Milli Takımı'nda arkadaşlarımız var. Ben Portekiz'e ülke olarak her vakit sempati duymuşumdur. Raul Meireles ve Bruno Alves'den binaen da onlara desteğim daha çok " olacak şekilde açıkladı . Fenerbahçe'de 12 sezondur oynayan Volkan Demirel, beş kezle Selçuk Şahin gibi sarı-lacivertli formayla en çok şampiyonluk yaşamını sürdüren oyuncu oldu. Sarı-lacivertli formayla 2003-2004 ve 2004-2005 sezonlarında iki sene üst üste şampiyonluk kupası kaldıran tecrübeli kaleci, 2006-2007, 2010-2011 ve 2013-2014 sezonlarında da şampiyonluk yaşadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...