Tgrt Haber
13 Eylül 2015 23:35

Fenerbahçe'nin serisi 14 maça yükseldi

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'deki yenilmezlik serisi 14 maça çıktı.

Fenerbahçe'nin serisi 14 maça yükseldi
fenerbahçe, seri,

Kasımpaşa galibiyetiyle namağlup serisini 14 maça yükselten sarı-lacivertliler, en son yenilgisini geçen sezonun 24. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği (2-1) karşısında yaşamıştı. Fenerbahçe 14 maçlık serisinde 10 galibiyet elde ederek 4 kez de rakipleriyle berabere kaldı.

Josef de Souza'nın ilk golü galibiyeti getirdi

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı en pahalı transfer olan Brezilyalı Josef de Souza, sarı-lacivertli formayla ilk resmi golünü atarak takımına 3 puanı getirdi.

Brezilya'nın Sao Paulo takımından 8 milyon avro bonservis bedeliyle transfer edilen De Souza, Kasımpaşa karşısında 42. dakikada takımının tek golünü kaydetti. Hazırlık maçlarında rakip fileleri havalandıran Brezilyalı ön libero, Fenerbahçe formasıyla remi maçlardaki ilk golüne imza atmış oldu.

Markovic, ilk kez forma giydi

Fenerbahçe'nin Liverpool'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Sırp futbolcu Lazar Markovic, ilk kez sarı-lacivertli formayı giydi.

Maça yedek başlayan Markovic, Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira tarafından 62. dakikada Robin van Persie'nin yerine oyuna dahil edildi. Sırp futbolcu, sahada kaldığı 28 dakikada fazla etkili olamadı.

Portekizli teknik adam 62. dakikada Nani'nin yerine Alper Potuk'u alırken, son değişikliğini ise 88. dakikada Raul Meireles'in çıkartıp Volkan Şen'i oyuna dahil ederek yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...