Tgrt Haber
09 Ocak 2019 11:10

Fenerbahçe'nin transferlerini Comolli açıkladı | Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri taraftarlar tarafından merakla bekleniyor. F.Bahçe'de Damien Comolli transfer yapılacak mevkileri açıkladı. Ali Koç; Tolgay Arslan ve Serdar Aziz transferi için bir strateji belirledi. Candreva ve Coentrao isimleri gündemde. Yasin Öztekin'den farklı açıklama geldi. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri...

Fenerbahçe'nin transferlerini Comolli açıkladı | Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri
transfer,,ali koç,,fenerbahçe,

Fenerbahçe transfer haberleri taraftarlar tarafından merakla bekleniyor. F.Bahçe'de Damien Comolli transfer yapılacak mevkileri açıkladı. Ali Koç; Tolgay Arslan ve Serdar Aziz transferi için bir strateji belirledi. Candreva ve Coentrao isimleri gündemde. Yasin Öztekin'den farklı açıklama geldi. İşte Fenerbahçe'den son dakika transfer haberleri...

 

Fenerbahçe Sportif Direktörü Damien Comolli transfer yapılacak bölgeleri açıkladı.Fenerbahçe Sportif Direktörü Comolli 4 bölgeye transfer yapmayı düşündüklerini belirtti. Deneyimli futbol adamı forvet almayacaklarını da söyledi. Damien Comolli, "Fenerbahçe'deki görevimin başındayım. Transferin çalışmalarına devam ediyorum. Sadık Çiftpınar'ın imzası sırasında yurt dışındaydm. O gün 2 transfer görüşmesi yapıyordum. Fotoğraf içerisinde bu yüzden olamadım. Bu durumu speküle ettiler. Sadık'ın transferini ben bitirdim. Transferi bitirdikten sonra İstanbul'dan ayrıldım" diye konuştu. Comolli, "Forvet transferi yapmayacağız. Başka mevkilerle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Sol bek, kanat oyuncuları ve orta saha ile ilgili girişimlerimiz devam ediyor."

 

Ali Koç'un Tolgay Arslan ve Serdar Aziz stratejisi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Beşiktaşlı Tolgay Arslan ve Galatasaraylı Serdar Aziz'in transferleri için bir strateji belirledi. Sezonun ilk yarısını 17. sırada tamamlayan ve ara transferde kadrosunu kuvvetlendirmek isteyen Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın gözden çıkardığı Tolgay Arslan ile Serdar Aziz'i transfer etmenin peşinde. Fakat ezeli rakipler arasında henüz anlaşma sağlanmış değil. Sabah'ın haberine göre, Ali Koç, Tolgay ve Serdar için rakiplere yaptığı teklifi artırmayacak. Eğer mevcut teklifler üzerinden anlaşma sağlanamazsa bu transferler gerçekleşmeyecek.

Candreva iddiası

Inter’in gözden çıkardığı Antonio Candreva’nın Fenerbahçe ve West Ham’dan teklif aldığını yazan İtalyanlar, “Görüşmeler devam ediyor” dedi.

Yasin Öztekin'den farklı açıklama

Yasin Öztekin açıklamasında, “Başkanlar görüşmüş olabilir. O görüşmede olgunlaşma olsaydı ben kararımı verirdim. Böyle bir teklif almak gurur verici ama ben burada mutluyum. Görüşmeler olgunlaşsaydı ve başkanım izin verseydi olabilirdi. Ben başkanımla bir kere görüştüm sadece. Başkanımı çok dinlediğim için Göztepe’nin menfaatleri için olurdu. Ben başkanıma, “Burada mutlu ve huzurluyum” dedim. Ben hiçbir zaman başkanıma gideceğim demedim. Bu camiayı çok seviyorum. Stadyumun açılışını iple çekiyorum. Bu takımla Avrupa’ya gitmek istiyorum.” ifadelerini kullandı. Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Yasin'in Fenerbahçe'ye gitmek istemediğini söylemişti.

Kristoffer Peterson listede

Fenerbahçe, Hollanda Ligi takımlarından Heracles Almelo forması giyen 24 yaşındaki İsveçli sol kanat oyuncusu Kristoffer Peterson'u transfer listesine aldı. Fenerbahçe'nin dışında Kristoffer Peterson'u birçok Avrupa takımının yakından takip ettiği ve transfer listesine aldığı kaydedildi. 24 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2019 tarihine kadar devam ediyor.

Coentrao Fenerbahçe'ye önerildi

Bir dönem Real Madrid formasını giyen sonrasında kariyeri düşüşe geçen Fabio Coentrao, Fenerbahçe'ye önerildi. Rio Ave formasını giyen sol bek, bu sezon 12 maçta 3 asist yaptı.

Victor Moses hamlesi

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Victor Moses'i kiralamak için Chelsea'ye teklifte bulundu. Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Fenerbahçe, Nijeryalı futbolcu Victor Moses'i kiralamak için Chelsea'ye teklif yaptı. Chelsea yetkilileri, düşünmek için süre istedi. Transferin olumlu ya da olumsuz birkaç gün içinde netleşmesi bekleniyor.

Aatif Rizespor yolunda

Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe Aatif transferi konusunda anlaşma sağladı. Karadeniz ekibi, Faslı futbolcunun karar vermesini bekliyor.

8 milyon dolar istedi

Fenerbahçe'nin transferiyle ilgilendiği Alberth Elis'le ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Fanatik'in haberine göre Honduras'lı oyuncu için Fenerbahçe Amerikan takımıyla görüşmelerini sürdürüyor. Houston Dynamo kulübü oyuncunun haklarına yüzde 100 sahip değil ve onlarda olan yüzde 80'lik kısım için 8 milyon dolar talep ediyor. Fenerbahçe'nin son teklifinin ise 6 milyon dolar olduğu öğrenildi.

Atakan Karazor izleniyor

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, Holstein Kiel'de oynayan 22 yaşındaki oyuncu Atakan Karazor'u takip ettiği belirtildi. Ancak Atakan Karazor'un şu anda Almanya'dan ayrılma ihtimalinin düşük görülmesinden dolayı Fenerbahçe'nin bu transferde işinin zor olduğu kaydedildi. Holstein Kiel'in de Atakan Karazor'u bırakmak istemediği gelen haberler arasında.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...