Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Haziran 2015 03:47

Fenerbahçe'nin yeni hocası 'Vieira' iddiası

Fenerbahçe, İsmail Kartal'dan boşalan teknik direktörlük görevi için sürpriz bir isimle söz kesti. Fransız futbolunun efsanelerinden Patrick Vieira ile prensipte anlaşmaya varıldı.

Fenerbahçe'nin yeni hocası 'Vieira' iddiası
fenerbahçe, fenerbahçe hoca, teknik direktör,


Kaçan şampiyonluğun ardından İsmail Kartal'ın istifa etmesiyle hoca arayışlarına başlayan Fenerbahçe, sürpriz bir isimle el sıkıştı. Henüz sezon bitmeden göreve getirilen İtalyan sportif direktör Giuliano Terraneo, Fransız futbolunun efsane isimlerinden Patrick Vieria ile İngiltere'nin Manchester kentinde bir araya geldi ve anlaşmaya vardı. Terraneo, A Takım seviyesinde tecrübesi olmayan ve Manchester City'nin rezerv takımında hocalık yapan 38 yaşındaki teknik adamla İtalya'nın Milano kentinde bir kez daha görüşecek.

PATLAMA YAPACAK TEKNİK ADAM

Futbolculuk kariyeri başarılarla dolu olan Patrick Vieira ile İnter'de sportif direktörlük yaparken birlikte çalışan Terraneo'nun, Fransız hocaya kefil olduğu ve onun hakkında başkan Aziz Yıldırım'a "Geleceğin hocası" diye referans verdiği öğrenildi. Vieira'nın olumlu geçen ilk görüşmenin ardından "F.Bahçe'yi iyi tanıyorum. Henüz teknik direktörlük yaşantımın başındayım. Başarıya açım. Hedefi büyük bir takım olan F.Bahçe tam bana göre" dediği öğrenildi. Fransız hocanın isminin en geç perşembe günü açıklanacağı bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...