Tgrt Haber
31 Ocak 2019 13:21

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Miha Zajc’ı taşıyan uçak İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da
fenerbahçe,transfer,miha zajc

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak istediği 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Miha Zajc’ı taşıyan uçak İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da

Fenerbahçe'nin Empoli'den kadrosuna kattığı Miha Zajc, İstanbul'a geldi. Zajc, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine geldiğini söyledi. 

Fenerbahçe'nin İtalyan ekibi Empoli'den kadrosuna kattığı ofansif orta saha oyuncusu Miha Zajc, İstanbul'a geldi. 24 yaşındaki Sloven oyuncu Atatürk Havalimanı'nda ayağının tozuyla yaptığı açıklamada, İstanbul'a gelmekten mutluluk duyduğunu belirterek, "Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. İlk kez İstanbul'a geliyorum. Türkiye ligindeki bazı oyuncuları tanıyorum. Bazı oyuncularla daha önce birlikte oynamıştım. Türkiye ligi kaliteli ve önemli kulüpler var" dedi. 

Miha Zajc, ülkesinin NK Olimpija Ljubljana kulübünde oynarken 2017 yılının ocak ayında İtalyan temsilcisi Empoli'ye transfer olmuştu. Sloven futbolcu bu sezon Serie A'da takımıyla çıktığı 20 maçta 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi. 

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da

Spor Toto Süper Lig’de istediği sonuçları alamayan ve puan tablosunda 14. sırada yer alan Fenerbahçe, ocak transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

İlk olarak Yeni Malatyaspor’dan Sadık Çiftpınar’ı transfer eden sarı-lacivertliler daha sonra kiralık olarak Chelsea’den Victor Moses ve Galatasaray'dan ayrılan Serdar Aziz ile anlaşmıştı. Son olarak Kanarya kadrosunu Empoli forması giyen Miha Zajc ile anlaştı. 24 yaşındaki futbolcu 8 ve 10 numara mevkisinde görev yapıyor. 

Slovenyalı futbolcu kariyerine ülkesinin NK Interblock Ljubljana takımında başladı. Daha sonra sırasıyla NK Olimpija, ASK Bravo ve NK Celje takımlarında kiralık olarak forma giyen Zajc, 2016-2017 sezonunda İtalya ekibi Empoli’ye transfer oldu. 

Empoli ile parladı 
Empoli’ye transfer olduktan sonra performansıyla dikkat çeken başarılı futbolcu, mavi-beyazlı formayla 2016-2017 sezonundan bu yana oynadığı toplam 68 maçta 12 gol, 20 asistlik performans gösterdi. Zajc son olarak 3 gün önce İtalya Serie A’da oynanan Empoli-Genoa maçında 80 dakika forma giydi. 

10 numarada daha verimli 
Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Miha Zajc 10 numara pozisyonunda daha etkili performans sergiliyor. Bu sezon Empoli formasıyla 10 numara olarak görev aldığı 10 maçta 2 gol, 2 asist üreten 24 yaşındaki futbolcu, merkez orta saha olarak görev yaptığı müsabakalarda skora etki edemedi. Zajc kariyeri boyunca oynadığı 212 maçta 35 gol ve 35 asistlik performans gösterdi. 

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'da

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...