Tgrt Haber
10 Aralık 2018 17:20

Fenerbahçe'ye Ali Koç yaramadı!

Fenerbahçe'nin çiçeği burnunda başkanı Ali Koç, başkan olduktan sonra "Size şampiyon olamasa da gurur duyacağınız bir Fenerbahçe sözü veriyorum" vaadinde bulunmuştu. Ancak bu söyleminden kısa bir süre sonra sarı lacivertli takım küme düşme hattına girmiş oldu.

Fenerbahçe'ye Ali Koç yaramadı!
ali koç,fenerbahçe

Dün akşam oynanan Süper Lig'in 15. hafta maçında deplasmanda Akhisarspor'la karşılaşan Fenerbahçe sahadan 3-0'lık net bir skorla ayrılarak taraftarını şoka sokmuştu. Bu mağlubiyetin ardından Akhisarspor'un gerisine düşen Fenerbahçe, Süper Lig'in 15. haftasını 14 puanla küme düşme hattında bitirmiş oldu.

Seçimlerde Aziz Yıldırım'ın 20 yıllık başkanlık dönemine rekor bir oy farkıyla son veren Ali Koç, kongre üyeleri tarafından 3 yıllığına göreve getirilmişti. Koç, 20 bin 736 geçerli oyun 16 bin 92 oyunu alarak yeni başkanlığa adım atarken, Aziz Yıldırım 4 bin 644 oyda kalmış ve Yıldırım'a 11 bin 448 oy fark atarak Fenerbahçe Kulübü'nün yeni başkanı seçilmişti. Ancak sezon başında Fenerbahçe'de başkanlık görevini üstlenen Ali Koç yeni sezon çalışmaları için Fenerbahçe Sportif Direktörlüğü'ne Fransız isim Damien Comolli'yi getirip değişimin sinyalini vermişti. Comolli'nin ardından Hollanda'nın köklü kulüplerinden PSV Eindhoven'i son 4 sezonda 3 kez şampiyon yapan Philip Cocu, Aykut Kocaman'ın istifası ile boşalan Fenerbahçe teknik direktörlüğüne getirildi. Cocu'nun göreve başlamasının ardından sarı-lacivertli takım lig tarihinin en kötü başlangıcını yapınca Hollandalı hocayı kovarak Erwin Koeman'ı geçici olarak yeni teknik direktör ilan etmiş oldu. Fenerbahçe'ye yeni bir değişim ve vizyon kazandırarak büyük başarılara imza atacağını ifade eden Koç, vaadlerini henüz gerçekleştiremedi.

FENERBAHÇE'DE ŞAMPİYONLUK HAYAL OLDU

Başkan Koç seçimi kazandıktan 2 gün sonra, 5 Haziran'da yaptığı konuşmada, "Size şampiyonluk sözü veremem ama övünçle dışarıda gezebileceğiniz bir Fenerbahçe sözü veriyorum" vaadinde bulunmuştu.

Takımın kötü olmasından dolayı Fenerbahçe küme düşme hattında boğuşurken, taraftarların şampiyonluk hayalleri de bir dahaki sezona kalmış oldu.  

Fenerbahçe dün akşam Akhisarspor mağlubiyeti sonrasında taraftarlar sosyal medya üzerinden yönetimi istifaya davet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...