Tgrt Haber
08 Ocak 2019 22:23

Fenerbahçe'ye Khimki dur dedi

THY Euroleauge’de normal sezonun 17. haftasında Fenerbahçe Beko, Khimky’ye konuk oldu. Moskova’da oynanan zorlu maçta Khimki, Fenerbahçe'nin 12 maçlık galibiyet serisine son verdi.

Fenerbahçe'ye Khimki dur dedi
fenerbahçe,,khimki,,thy avrupa ligi,

THY Euroleauge’de normal sezonun 17. haftasında Fenerbahçe Beko, Khimky’ye konuk oldu. Moskova’da oynanan zorlu maçta temsilcimiz bu sezon Euroleague’deki 16., üst üste ise 13. galibiyetini elde etmek isterken işler istediğimiz gibi gitmedi.

Normal süresi 72-72 sonuçlanan karşılaşmayı ev sahibi Khimky, uzatmada 84-78 ile kazandı. Fenerbahçe Euroleague’de 12 maçlık serinin ardından ilk kez yenildi. Buna rağmen 17 maçta 15 galibiyeti bulunan Kanarya liderliğini korudu.

VESELY VE MELİH'İN SAYILARI YETMEDİ
Ev sahibinde Markovic 13, Bost ve Gill ise 12’şer sayı kaydetti. Fenerbahçe’de Melih Mahmutoğlu 18 sayıyla maçın ve takımının en skorer oyuncusu oldu. Jan Vesely ise 17 sayı kaydetti ancak bitime 40 saniye kala 5 faulle oyun dışı kalınca normal sürenin kalan bölümünde ve uzatmada forma giyemedi. Bitime 1.4 saniye kala 72-71 gerideyken Fenerbahçe, Melli ile serbest atış çizgisine gitti. Melli 2’de 1 atınca maç uzatma bölümüne gitti.

Fenerbahçe'ye Khimki dur dedi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...