Tgrt Haber
17 Nisan 2015 00:57

Fenerbahçe'ye meydan okudu

Maccabi Electra Başantrenörü Guy Goodes, 'Fenerbahçe Ülker, Tel Aviv'e gelip henüz bizim atmosferimizi görmedi. Pazartesi günü çok eğlenceli bir maç olacak' dedi.

Fenerbahçe'ye meydan okudu
Maccabi Electra, fenerbahçe ülker,

Maccabi Electra Başantrenörü Guy Goodes, aldığı galibiyetten dolayı Fenerbahçe Ülker’i tebrik ederken, seride henüz biten bir şeyin olmadığını kaydetti. Goodes, şunları söyledi: "Seri 2-0’a geldi. Fenerbahçe Ülker’i tebrik ediyorum, ama daha henüz bitmedi. Fenerbahçe Ülker, Tel Aviv’e gelip henüz bizim atmosferimizi görmedi. Pazartesi günü çok eğlenceli bir maç olacak. Biz avantajı ilk çeyrekte kaybettik. Fenerbahçe Ülker, ilk periyodu 16 sayı önde tamamladı ve bizim için maç orada bitti. Konuştuğumuz hiçbir şeyi sahada yapamadık. Maçın sonuna doğru oynamamız gerektiği gibi oynamaya başladık, ama ilk başta kaybettiğimiz avantajdan dolayı öne geçemedik."

Fenerbahçe Ülkerli basketbolu Andrew Goudelock’ın performansıyla ilgili bir soru üzerine Goodes, "Bu maçta maalesef oyun kurucularımız gerektiğini yapmadı. Uzunlar da aynı şekilde doğru yerlerde olmadılar. Savunmada çalıştığımız hiçbir şey yapılmadı ve ilk beş dakikada bundan dolayı 20 sayı yedik. İkinci, üçüncü ve dördüncü çeyreklerde ne kadar iyi de olsak, ilk başta kaybettiğimiz avantajdan dolayı her şeyi kaybettik" şeklinde konuştu.

Goodes, karşılaşmayı bir boks maçına da benzeterek, "Oyuncularla maç öncesi konuştum. Hepsi de çok motiveydi, ancak planlarımız gerçekleşmedi. Bir boks maçı gibiydi, ilk yumruğu yedik ve yere yığıldık. Uyandığımızda 16 sayı fark yemiştik ve bir daha da toparlayamadık" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...