Tgrt Haber
07 Eylül 2021 14:23

Fenerbahçe'ye Pelkas'tan iyi haber

Süper Lig’in 4. Haftasında DG Sivasspor’la sahasında karşılaşacak Fenerbahçe hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Sakatlığı sebebiyle bir süredir forma giyemeyen Pelkas da takımlara çalışmalara başladı.

Fenerbahçe'ye Pelkas'tan iyi haber
Fenerbahçe,Pelkas

Süper Lig’e 3’te 3 yaparak başlayan Fenerbahçe, milli maç arasında çalışmalarına devam ediyor. Ligin 4. Haftasında DG Sivasspor’la sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına sürdürdü. Sarı-lacivertlilerde sakatlığı sebebiyle bir süredir forma giyemeyen Pelkas da takımla çalışmalara başladı. Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenmanda yeni transfer Miguel Crespo da yer aldı. Milli oyunculardan yoksun gerçekleştirilen idman ısınma, çabukluk ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Pas çalışmasıyla devam eden antrenman, dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçın ardından taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı. Filip Novak özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü. Serdar Dursun ve Jose Sosa’nın tedavileri devam ederken, Ferdi Kadıoğlu ise çalışmalarına takımdan ayrı devam etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...