Tgrt Haber
04 Nisan 2015 06:35

Fenerbahçe'ye Rize maçı öncesi kötü haber

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçı öncesi sürpriz sakatlıklarla sarsıldı.

Fenerbahçe'ye Rize maçı öncesi kötü haber
fenerbahçe,çaykur rizespor,sakatlık,

Kuyt ve Meireles’in ardından dünkü idmanda da Egemen ve Diego’yu kaybeden Teknik Direktör İsmail Kartal’ın eli bir hayli zayıfladı. Tüm planları bozulan deneyimli çalıştırıcının ilk 11 kurgusu değişime uğradı. Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçı öncesi sakatlık şoku yaşıyor. Dirk Kuyt ve Raul Meireles’in ardından sarı-lacivertli takım dün de Egemen Korkmaz ile Diego’dan gelen kötü haberle sarsıldı. Bu dört oyuncu da kadroya alınmadı. Beşiktaş maçında adalesinde ikinci derece yırtık oluşan Kuyt, zaten bu haftaki maça yetişemiyordu. Meireles’ten umutlu olan teknik heyet Portekizli oyuncunun  ağrıları devam edince riske girmekten kaçındı. Ama esas kâbus dün sabah yaşandı. Rize yolculuğu öncesi yapılan son çalışmada Meireles’in yerine oynayacak olan Diego ile takımın en önemli isimlerinden Egemen sakatlandı. Sağ üst ön adalesinde ağrı hissetiği için çalışmayı yarım bırakan Diego’da zorlanma tespit edildi.

BURSA MAÇINDA DA YOK
Uzur süredir sol dizinden sıkıntı yaşayan Egemen ise bu sefer adalesinden sorun yaşadı. Sol üst ön adalesinde kanama, ödem ve ikinci derece yırtık oluşan tecrübeli savunmacı da kafilede yer almadı. İstanbul’da kalan bu iki ismin de tedavilerine hemen başlandı. Sarı -lacivertliler bu sakatlıkların etkisini gelecek hafta da yaşayacak. Özellikle Egemen’in Bursaspor maçında da forma giymesinin zor olduğu belirtildi. Savunmadaki performansının yanısıra hücuma da büyük katkı veren tecrübeli futbolcu diz sakatlığının ardından iyileşip sahalara döndükten sonra Fenerbahçe tekrar çıkışa geçmişti. Rize’de ilk 11’de oynaması beklenen Diego’nun sakatlığı planları bozdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...