Tgrt Haber
29 Haziran 2021 10:24

Fenerbahçe’ye sürpriz isim!

Teknik direktör arayışını sürdüren Fenerbahçe, Kuzey Makedonya’yla yollarını ayıran Igor Angelvoski için harekete geçti. 45 yaşındaki Makedon hocanın menajeriyle Başkan Ali Koç görüştü.

Fenerbahçe’ye sürpriz isim!
Fenerbahçe,Angelovski,Ali Koç

Fenerbahçe, EURO 2020 sonrası görevi bırakıp tatil için Antalya’ya gelen Angelovski’yle anlaşırsa bir taşla iki kuş vurmuş olacak. Sarı-lacivertlilerin pilot takım projesi olarak düşündüğü Vardar da bir Makedon ekibi, Angelovski bu operasyonda kilit rol oynayabilir.

ZORU BAŞARIYOR

Ancak, Fenerbahçe’de çalışmaya sıcak baksa da Igor Angelovski’nin sarı-lacivertlilerin başına geçmesi kolay görünmüyor. Çünkü Kuzey Makedonya ile başarılı bir dönem teknik adamın talibi çok. Serie A’dan Sampdoria ve Genoa’nın teklif yaptığı Angelovski, Fenerbahçe’den gelecek cevaba göre İtalyanlarla masaya oturacak. EURO 2020’de Hollanda, Avusturya ve Ukrayna’yla girdiği grup mücadelesinde sıfır çekmesine rağmen oynattığı futbolla alkış alan Angelovski kısıtlı imkanlarla, büyük işler yapmayı başardı.

ALMANLARI DEVİRDİ!

Elif Elmas’ı keşfeden isim olan Igor Angelovski, Rabotnicki Sportif Direktörü iken kurduğu takım Trabzonspor’u Avrupa Ligi’nden elemeyi başarmıştı. Kuzey Makedonya’yı çalıştırırken, Fatih Terim’in başında olduğu Türkiye ile golsüz berabere kalan Angelovski, Almanya’yı ise evinde devirerek büyük bir sürprize imza atmıştı.

KOÇ MAZBATA ALDI


Başkan Ali Koç ve yönetim kurulu dün kulüp binasında düzenlenen törenle Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'ün elinden mazbatalarını aldı. Koç, "Bu dönem öncekinden çok daha farklı olacak. Çok daha güzel şeyleri konuşacağımız, sonunda mutlulukların olacağı, Fenerbahçe'nin hak ettiği yerde bulunacağı bir dönemin başlangıcı olacağına canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu.

YENİ HOCA İÇİN
 SABIR

F.Bahçe'de dün açıklanması beklenen yeni teknik direktör için kulüpten yapılan bildiride, "Detayları değerlendiriyoruz. Açıklamayı planladığımız teknik direktörümüz ile ilgili imza aşamasına gelindi. Birkaç gün içinde camiamızla paylaşılacaktır" denildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...