Tgrt Haber
09 Ocak 2020 10:40

Fenerbahçe'ye transfer şoku!

Fenerbahçe, limiti 85 milyon TL aştı ve bu açığı kapatmadan oyuncu alamaz. Beşiktaş'ın sadece 2 milyon TL artısı var. Siyah-beyazlılar transfer yapmak için oyuncu satmak zorunda. Galatasaray ise 75 milyon TL artıda.

Fenerbahçe'ye transfer şoku!
fb,

Simon Falette İstanbul’a geldi. Eintracht Frankfurt’ta forma giyen oyuncunun satın alma opsiyonuyla birlikte Fenerbahçe’ye transfer olduğu açıklandı. Ama diğer taraftan da başka bir tartışma sürüyor. Fenerbahçe, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) belirlediği Finansal Fair Play kriterlerinden dolayı transfer yapabilir mi? Bu soruya düne kadar ‘Evet’ yanıtı vermek mümkün değildi. Ama artık Hürriyet’in elde ettiği rakamlarla mümkün... Sarı lacivertli kulübün limit aşımı tam 85 milyon TL. Yani Fenerbahçe, devre arası transferi yapmak istiyorsa bu rakamı ortadan kaldırmak zorunda. Nasıl mı? Bunun tek yolu var: Oyuncu satarak. Ama öyle sıradan satışlar değil... 85 milyon TL ve alacağı oyuncu değeri kadar oyuncu satarak transfer yapabilir Fenerbahçe. Bunun dışındaki tüm yollar kapalı görünüyor.

Kaynak: Hürriyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...