Tgrt Haber
09 Aralık 2019 19:07

Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike! FIFA'ya şikayet edecekler

Sarı lacivertli takım sahasında Gençlerbirliği'ni 5-2 mağlup ederek zirve yarışını sürdürdü. Gençlerbirliği maçında gol atan Ferdi Kadıoğlu ile ilgili Hollanda basınında flaş bir iddia geldi.

Fenerbahçe'yi bekleyen büyük tehlike! FIFA'ya şikayet edecekler
fenerbahçe,

Son olarak Gençlerbirliği ağlarına harika bir gol atarak yine adından söz ettiren Ferdi Kadıoğlu için Hollanda basınından flaş bir iddia ortaya atıldı.


Fenerbahçe, geçen sezon başında NEC Nijmegen'den transfer ettiği Ferdi'nin bonservis ücretinin tamamını yatırmadı.

Ekonomik krizde olan Nijmegen'in, Fenerbahçe'den Ferdi Kadıoğlu transferinden gelecek parayı beklediği belirtildi.

Hollanda ekibinin, sarı lacivertlilere süre tanıdığı ve paranın tamamının yatırılmaması halinde Fenerbahçe'yi FIFA'ya şikâyet edeceği de ortaya atılan iddialar arasında.

Son haftalarda yakaladığı çıkışla dikkat çeken Kadıoğlu, bu sezon sarı lacivertli formayla 3 gol, 2 asistlik performans sergiledi.

FERDİ KADIOĞLU KİMDİR?
7 Eki 1999 tarihinde Hollanda'nın Arnhem şehrinde dünyaya geldi. 2008'de ESA Rijkerswoerd takımında alt yapı kariyerine başladı. Buranın ardından 2009-2016 yılları arasında NEC Nijmegen'in genç takımlarında forma giydi.

2016-2018 arasına NEC Nijmegen'in as takımına yükselen yükselen genç oyuncu, burada çıktığı 75 maçta 12 gol attı. 2018'de ise Fenerbahçe'ye transfer oldu.

2018 sezonunda Hollanda 2. Ligi'nde 34 maçta 7 gol atan Ferdi, orta sahada hem ön libero hem de santrfor arkasında görev yapabiliyor.

Türk asıllı 20 yaşındaki futbolcu, Hollanda Milli Takımı'nın alt yaş takımlarında da forma giydi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...