Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ağustos 2015 03:20

Fenerbahçe'yi sevindiren transfer açıklaması

Valencia Teknik Direktörü Nuno, Monaco maçının ardından Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Sofiane Feghouli hakkında açıklama yaptı.

Fenerbahçe'yi sevindiren transfer açıklaması
fenerbahçe, Sofiane Feghouli, transfer,

Sezon sonunda Valencia ile sözleşmesi sona eren Sofiane Feghouli'nin transferiyle alakalı gelen soruya Nuno; "Sözleşmesini uzatmayan tek oyuncu o. Feghouli ile sözleşme uzatma görüşmesi yapmıyoruz. Transferi mümkün" dedi. Bir diğer transfer olması beklenen oyuncusu Nicolas Otamendi ile ilgili olarka Nuno; "31 Ağustos'ta transfer dönemi sona eriyor. Eğer, bir stoper bulabilirsek onunla ilgili bir karar vereceğiz. Şu an için kesin olan bir şey yok" ifadelerini kullandı.

3-1 kazandıkları Monaco maçı hakkında ise Portekizli teknik adam; "Galibiyet çok değerli. İyi oynadık, oyuncularım iyi efor sarfettiler ve kazandık. Golü yiyene kadar gösterdiğimiz karakter kötüydü ancak daha sonra takımım iyi bir oynadı. Oyuncularımla gurur duyuyorum" yorumunu yaptı.

Öte yandan, Sofiane Feghouli Monaco'ya karşı 1 gol 1 asistle oynayarak maçın yıldızı oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...